ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Κάλεσμα των φοιτητών του ΔΠΠΝΤ για συμμετοχή στο ψήφισμα δημιουργίας Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας

Στον «απόηχο» του Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για το ζήτημα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων, με ανακοίνωσή του ο Φοιτητικός Σύλλογος ΔΠΠΝΤ καλεί για συμμετοχή στο ψήφισμα για τη δημιουργία Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Παρακολουθήσαμε στις 19/2/20 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της πόλης όπου σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου ήταν παρούσα (πλην του κ. Σαλμά).

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι όλες οι απόψεις -ανεξαρτήτου κόμματος- είχαν ως κοινό παρονομαστή, την ανάπτυξη των πανεπιστημιακών τμημάτων του Νομού Αιτωλ/νίας και της πόλης του Αγρινίου.

Θεωρούμε, όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ότι η μόνη λύση για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και συνάμα της πόλης του Αγρινίου και του Τμήματός μας ΔΠΠΝΤ, θα μπορούσε να είναι η δημιουργία ενός αυτόνομου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στο ψήφισμα στο παρακάτω link, έτσι ώστε να σταματήσει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ αυτή η καρκινωματική πολιτική του Πανεπιστημίου Πατρών. Μια πολιτική που ακολουθείται μόνο από την Πάτρα και κανένα άλλο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα εις βάρους όλων των υπολοίπων περιοχών της Περιφέρειας και κυρίως εις βάρος της πόλης του Αγρινίου, μιας εκ των 10 μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας, η οποία αδικείται συνεχώς παρά την αριθμητικά μεγάλη εκλογική της δύναμη».

Μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button