Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

«Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης» του ΚΚΕ σε συγκέντρωση στον Αστακό

Το πρόγραμμα υποψηφίων και στελεχών του ΚΚΕ 8-5 έως 14-5

Σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Ξηρόμερου στην παραλία του Αστακού, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:


Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΚΟΒ Γιώργος Θεοδώρου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρόμερου.

Στην ομιλία του ο Νίκος Παπαναστάσης, κάλεσε το λαό να απορρίψει τα εκβιαστικά διλήμματα των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για σταθερή κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολλά περισσότερα όσα ενώνουν τα δύο κόμματα, που από κοινού με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και σε αυτή την κοινοβουλευτική θητεία, ψήφισαν από κοινού σωρεία αντιλαϊκών μέτρων.

Τόνισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, στήριξαν το 50% και το 80% των νομοσχεδίων της ΝΔ ως και σήμερα, εφόσον και οι τρεις τους δεσμεύονται στα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα των ΕΕ, ΝΑΤΟ – ΗΠΑ και των σχεδιασμών για την ανάκαμψη και ανάπτυξη των επιχειρηματικών κερδών και της αστικής τάξης της χώρας. Σε αυτή τη βάση, εξήγησε τις «χρήσιμες υπηρεσίες» που προσφέρουν και μια σειρά άλλα αστικά κόμματα όπως ΜΕΡΑ25, Ελληνική Λύση κ.α., που όπως και στο παρελθόν, άλλα παρόμοια , αφού ψήφισαν σειρά αντιλαϊκών μέτρων, στήριξαν κυβερνήσεις, εν συνεχεία εξαφανίστηκαν, στελέχη τους βρέθηκαν σε άλλα κόμματα.

Στάθηκε και στον αγώνα του ΚΚΕ για μια σειρά και τοπικά ζητήματα, όπως για καθαρές θάλασσες και περιβάλλον, ενάντια στην επιχειρούμενη και ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών με τις Π.Ο.Α.Υ., αλλά και για εργαζόμενους σε αυτές με όλα τα εργασιακά δικαιώματα με μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Επίσης, για την ενίσχυση των υποστελεχωμένων και πίσω από όλες τις πραγματικές ανάγκες δομών δημόσιας Υγείας, υπογραμμίζοντας πως και για όλα αυτά, το πραγματικό δίλημμα είναι πόσο ισχυρός θα βρεθεί ο λαός την επομένη των εκλογών, με δυνατό το ΚΚΕ παντού, με περισσότερους βουλευτές –επανεκλογή και στο νομό με υψηλά ποσοστά του κόμματος-, αλλά και περισσότερους κομμουνιστές και συμπορευόμενους μαζί τους στα τοπικά και περιφερειακά συμβούλια.

Να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, γιατί είναι η μόνη ψήφος που δεν θα «μεταλλαχτεί» μετά τις εκλογές, κάλεσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Κομπλίτσης, σημειώνοντας ότι η ενίσχυση των κομμουνιστών σε όλες τις κάλπες, θα δώσει δύναμη και ώθηση στις εργατικές και λαϊκές διεκδικήσεις μέσα και έξω από τα όργανα διοίκησης, σε αγωνιστική ανάταση.

Αναφέρθηκε και στις ευθύνες των τοπικών και περιφερειακών Αρχών για προβλήματα που βιώνουν εργαζόμενοι και λαός, απ’ την πολιτική που ακολουθείται σε μια σειρά τομείς, αποτελώντας ουσιαστικά και το «μακρύ χέρι» της κεντρικής εξουσίας και των αντιλαϊκών κυβερνήσεων, καλώντας στις επόμενες μέρες μέχρι την 21η Μάη, να μην χαθεί καθόλου χρόνος, ώστε να φτάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παντού μέχρι και κλείσιμο της κάλπης.

kke astakos (1)

kke astakos (2)

kke astakos (4)

Το πρόγραμμα υποψηφίων και στελεχών του ΚΚΕ 8-5 έως 14-5

Σε χώρους δουλειάς, χωριά και γειτονιές περιοδεύουν καθημερινά κλιμάκια του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, καλώντας σε ενίσχυση του Κόμματος «για να δυναμώσουν οι αγώνες, απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει», τονίζει σχετική ενημέρωση.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΗ

10:00 πμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, γραμματέας του Συνδικάτου Ιματισμού Αιτωλοακαρνανίας, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Μεσολογγίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Θα χαιρετήσει ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και η Βάνα Πατρινού, υποψήφια Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, παθολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

11:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Ναυπάκτου.

7:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα περιοδεύσει στα χωριά Μυρτιά και Αγία Σοφία του Θέρμου.

7:30 μμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά Κονοπίνα, Αετός και Κομπωτή.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας, στην πλατείας της πόλης. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΗ

6:45 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει με εργαζόμενους στο εργοτάξιο του Δήμου Μεσολογγίου.

7:15 πμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα περιοδεύσει στη ΔΕΥΑΜ.

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

10:00 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Αμφιλοχίας.

1:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα έχει συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου.

2:30 μμ, ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της επιχείρησης «Κορπή», στο Μοναστηράκι Βόνιτσας.

6:30 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης στην Ερυθραία Αγίου Κωνσταντίνου, στο Αγρίνιο.

6:30 μμ, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

5:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα συναντηθεί με ψαράδες της περιοχής, στο Μεσολόγγι.

7:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, πρώην Διεθνής διαιτητής, γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Στράτου και Λεπενού.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Αιτωλικού-Οινιαδών, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού. Θα χαιρετήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

12:00 μ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Αφοί Τσουνάκα», στην Πάλαιρο.

2:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με εργαζόμενους στις επιχειρήσεις «GAEA» και «Μεταλοπλαστική».

6:30 μμ, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

7:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Καλύβια και Αγγελόκαστρο.

8:30 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην καφετέρια «APALLOU», στο Παναιτώλιο.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ακτίου-Βόνιτσας, στο λιμάνι της Βόνιτσας. Θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΗ

11:00 πμ, η  Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας.

6:30 μμ, η Σοφία Καζαρίδη-Πατούλα, θα περιοδεύσει στα καταστήματα εστίασης και στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Αγρίνιο.

6:30 μμ, ο Μιχάλης Κατσιγιάννης, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

7:00 μμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Ευθυμίου», στην Παραβόλα.

7:30 μμ, ο Βασίλης Νικάκης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Κλεισορρεύματα και Λυσιμαχεία.

7:30 μμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στα χωριά, Στρογγυλοβούνι, Παλαιομάνινα.

8:30 μμ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Ναυπάκτου, στο λιμάνι της πόλης. Θα χαιρετήσει ο Κώστας Σιέττος, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Νάπολης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΗ

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή Πεταλούδα στο Αγρίνιο.

7:00 μμ, η Αθηνά Κουτρούμπα, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση του νομού, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Πετροχώρι, Ανάλειψη, Κόφτρα και Αβαρίκος του Θέρμου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΗ

10:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Θέρμου.

11:00 πμ, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στο Μύτικα.

11:00 πμ, ο Μάκης Αραβανής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Κομματική Οργάνωσης Θέρμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θέρμου. Θα χαιρετήσει ο Λάκης Μπουγάς, υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

11:00 πμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αι Γιάννη-Ριγανά στο Αγρίνιο.

7:00 μμ, η Σούλα Μπούρα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή του Αγίου Χροστοφόρου στο Αγρίνιο.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button