Δυτική Ελλάδα

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλ/νίας στην απεργία και συμπαράσταση στους εμπόρους

epi-adedyΤο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Αιτ/νίας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 ενάντια :

*στην συνεχιζόμενη κυβερνητική πολιτική της αναδιανομής του πλούτου και της διάλυσης των τελευταίων αναχωμάτων στα εργασιακά δικαιώματα και την κοινωνική προστασία. *στην πολιτική της απομείωσης των παρεχόμενων κοινωνικών αγαθών μέσω της κατάργη- σης δομών και υπηρεσιών.

*στην εκχώρηση νευραλγικής σημασίας τομέων του κοινωνικού κράτους και της δημόσιας περιουσίας (υγεία, παιδεία, δομές αυτοδιοίκησης, ενέργεια, νερό, λιμάνια, παραλίες κλπ) στο ιδιωτικό κερδοσκοπικό κεφάλαιο.

*στην πολιτική κατασκευής χιλιάδων «επίορκων υπαλλήλων», καθώς και «πλεονάζοντος προσωπι- κού» και δημιουργίας νέας δεξαμενής διαθεσιμοτήτων-απολύσεων τώρα με εργαλείο την «αξιολόγηση» του νόμου 4250/’14.

“Την ημέρα της απεργίας Τετάρτη 9 Ιουλίου και ώρα 10.30πμ καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας στα δικαστήρια Αγρινίου όπου εκδικάζεται αίτημα ασφαλιστικών μέτρων του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών(ΟΑΕΕ) με το οποίο διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση αλλά και το δίκιο και την προστασία,απέναντι στις παράνομες αντισυνταγματικές και τοκογλυφικές ορέξεις του Οργανισμού. συνένοχους στο έγκλημα δεν θα μας έχουν ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button