Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλεί στις κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

«Τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, η υποστελέχωσή του, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις παραιτήσεων ιατρών στην παθολογική κλινική γεγονός που οδηγεί σχεδόν όλα τα τμήματα του νοσοκομείου να βρίσκονται σε λειτουργική κατάρρευση, μας καλούν σε αγωνιστικό παρών», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Παράλληλα καλεί σε στήριξη των κινητοποιήσεων που έχουν αποφασιστεί για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με κορύφωση την συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του στις 15 Φεβρουαρίου και ακολούθως το συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.


Αναλυτικά:

«Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με αγωνιστική απόφαση του Δ.Σ. του, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, συμμετέχει και στηρίζει τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν. 

Τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, η υποστελέχωσή του, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις παραιτήσεων ιατρών στην παθολογική κλινική γεγονός που οδηγεί σχεδόν όλα τα τμήματα του νοσοκομείου να βρίσκονται σε λειτουργική κατάρρευση, μας καλούν σε αγωνιστικό παρών.

ΤΟ  Ε.Κ.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12:00 πμ  ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ  13:00 μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Όχι στο κλείσιμο του ΓΝ Μεσολογγίου ή την αλλαγή χαρακτήρα χρήσης του.
  • Καμία συγχώνευση ή κατάργηση τμημάτων. Τα 2 Νοσοκομεία του Νομού μας και τα ΚΥ αποδεδειγμένα είναι απαραίτητα στο μεγαλύτερο σε έκταση νομό της χώρας ώστε να καλύπτουν τις υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού. Όχι στο νέο «ΕΣΥ» της κυβέρνησης.
  • Αποσύνδεση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από το Νοσοκομείο Αγρινίου.
  • ΑΜΕΣΗ προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων του Νοσοκομείου με κατεπείγουσες διαδικασίες, ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.
  • Να καλυφθούν όλα τα κενά καταρχήν στα τμήματα που βρίσκονται σε λειτουργική κατάρρευση (Χειρουργική, Παθολογική, Αναισθησιολογικό, Ορθοπεδική, Γυναικολογική, εργαστήρια κλπ)
  • Να καλυφθούν όλα τα κενά και οι ανάγκες του ΤΕΠ με αποφασιστική ενίσχυσή του.
  • Να μην απολυθεί κανείς συμβασιούχος. Μονιμοποίηση όλων χωρίς όρους και προϋποθέσεις-καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
  • Αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες.
  • Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους.

Το Δ.Σ.»

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button