Δυτική Ελλάδα

Και η ΟΕΣΒΔΕΝ στην απεργία στις 12 Νοεμβρίου

epi-oesvden

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ ανακοινώνει την απόφασή του για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις στις 12 Νοεμβρίου, μετά όμως από σχετικές αποφάσεις των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ομοσπονδίας μας, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε τη συμμετοχή της καθώς και την έκλυση  για συμμετοχή σύσσωμου του εμπορικού κόσμου στις  κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις, μετά όμως από σχετικές αποφάσεις των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων μας.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι μπορούν βεβαίως να αποφασίσουν το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων τους όλες ή κάποιες ώρες λειτουργίας της αγοράς των περιοχών τους, ώστε να επιτρέψουν σε αυτοαπασχολούμενους, εργοδότες και εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις τοπικές κινητοποιήσεις, πορείες  καθώς και την παράσταση των προεδρείων και των μελών τους στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας  κατά την έκτακτη  συνεδρίασή του, αποφάσισε την ποικιλότροπη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις επερχόμενες γενικές κινητοποιήσεις της 12ης Νοεμβρίου, μέσα από γενικευμένες δράσεις με τη συμμετοχή μας από κοινού με τη ΓΣΕΒΕΕ, στις δράσεις τοπικού χαρακτήρα από τον κάθε Εμπορικό Σύλλογο, αλλά και υπερτοπικού, από την  Ομοσπονδία μας .

Μέσα από τη συμμετοχή μας, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για τους πληττόμενους συναδέλφους μας, για όσους έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους με αποτέλεσμα να  είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουμε προς κάθε υπεύθυνο την δυσαρέσκειά μας για τα τεράστια  προβλήματα  που αντιμετωπίζουμε στην  δύσκολη καθημερινότητά μας και στην αγωνιώδη προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button