ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Ιθάκες»: Βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Θραύσματα και ρωγμές της καθημερινότητας: νέες επενδύσεις στο εδώ και τώρα»

Το Κέντρο Εικαστικής Παρέμβασης «ΙΘΑΚΕΣ», προσκαλεί στο βιωματικό εργαστήριο: «Θραύσματα και ρωγμές της καθημερινότητας: νέες επενδύσεις στο εδώ και τώρα»

Στόχος του εργαστηρίου είναι η συνάντηση με τα μέλη της κοινότητας, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που συνδέονται με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στις σχέσεις με τον εαυτό, τους άλλους και τις διαδράσεις στο οικογενειακό, επαγγελματικό και  ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Οι ρωγμές και τα θραύσματα των αλλαγών στις ταυτότητες και την καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα γίνονται υλικό επαναδιαπραγμάτευσης για τους τρόπους με τους οποίους θα συνεχίσουμε τη ζωή μας στους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί σε 3 συναντήσεις. Κάθε συνάντηση θα διαρκεί 3 ώρες (17:30-20:30). Οι συναντήσεις θα γίνουν στον κήπο του «ΙΘΑΚΕΣ» (Αγίου Χριστοφόρου 35). Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.

Οι επόμενες δύο συναντήσεις θα γίνουν:

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021                             17:30-20:30

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021                             17:30-20:30

Συντονίστριες Εργαστηρίου: Κωστούλα Μάκη & Λαμπρινή Τραυλού  (Επιστημονικά Στελέχη «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» .

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστείλετε ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά (συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr από Τετάρτη 26/05/2021 έως και Παρασκευή 04/06/2021.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button