Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Επαναλειτουργεί η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Προπονητών Αιτωλοακαρνανίας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας έθεσε σε λειτουργία την ιστοσελίδα του sppaitol.gr. Περιλαμβάνει νέα που αφορούν τον σύνδεσμό αποφάσεις του Δ.Σ., ανακοινώσεις, χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας, χρήσιμο έντυπο υλικό (αιτήσεις, δηλώσεις κ.λπ.), φωτογραφικό, εκπαιδευτικό καθώς και υλικό σεμιναρίων, τα οποία είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα από τον σύνδεσμό .

Η ανακοίνωση του συνδέσμου αναλυτικά:


Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι του Συνδέσμου μας, χάρη στην οικονομική συνδρομή σας, τη συμμετοχή σας στις διάφορες εκδηλώσεις, η οποία μας έδωσε παραπάνω κίνητρο, πραγματοποιήσαμε μια επιθυμία μας μετά και από απαίτηση πολλών μελών μας, την οποία θεωρούμε επιτακτική ανάγκη για τον Σύνδεσμο μας (το τρίτο θεσμικά όργανο του ποδοσφαίρου στο νομό μας).

Αυτό δεν είναι άλλο από την δημιουργία της ιστοσελίδας μας, την δική μας φωνή, το δικό μας μέσο επικοινωνίας δηλαδή. Μετά από δυόμιση χρόνια περίπου απουσίας η ιστοσελίδα μας ξαναλειτουργεί πιο ενημερωμένη, πιο ολοκληρωμένη και πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Εδώ στη διεύθυνση www.sppaitol.gr μπορείτε να βρείτε: τα νέα που αφορούν τον σύνδεσμό μας, αποφάσεις του Δ.Σ., ανακοινώσεις, χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας, χρήσιμο έντυπο υλικό (αιτήσεις, δηλώσεις κ.λπ.), φωτογραφικό, εκπαιδευτικό καθώς και υλικό σεμιναρίων, τα οποία είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα από τον σύνδεσμό μας.

Στην προσπάθεια αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά του χορηγούς μας οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας καθώς και τον κ. Γρηγόρη Χαλμούκη από την WebbyGo, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την δημιουργία, φιλοξενία και συντήρηση της ιστοσελίδας αυτής.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button