ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Ηρώ Ζαβογιάννη: «Η πραγματικότητα αποκαλύπτει τις αντιφάσεις και τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ»

Η Ηρώ Ζαβογιάννη, πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για “αντιφάσεις και τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυρίας Ζαβογιάννη αναφέρει τα εξής:

“Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 1ο & 2ο τρίμηνο του 2019 το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 1,4% & 2,8% αντίστοιχα, δηλαδή πάνω από 2% στο 1ο εξάμηνο του έτους.


Με λίγα λόγια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε μία χώρα με 2,8% ανάπτυξη, με 37 δισ. μαξιλάρι ασφαλείας, με κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και αύξηση του κατώτατου μισθού, με εργασιακά δικαιώματα.

Ταυτόχρονα, με την 13η σύνταξη και το κοινωνικό μέρισμα ανέκοψε την πορεία κοινωνικού αποκλεισμού που παρέλαβε, για το 1/3 του πληθυσμού.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτούς τους αριθμούς και η πραγματικότητα αποκαλύπτει τις αντιφάσεις και τα προεκλογικά ψέματά της”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button