Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ηρώ Ζαβογιάννη: “Ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ψηφίζουμε για την Αιτωλοακαρνανία”

Η Ηρώ Ζαβογιάννη, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος:

Σήμερα το πρωί ψήφισα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμφιλοχίας. Από μικρή, βλέποντας τους συνανθρώπους μου να πηγαίνουν στις κάλπες, καταλάβαινα ότι οι εκλογές αποτελούν μία σημαντική ημέρα. Μεγαλώνοντας καταλάβαινα ότι η ψήφος είναι όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και ο τρόπος για να αποφασίσουν οι πολίτες και η κοινωνία ποιο θέλουν να είναι το μέλλον τους. Το ίδιο πρέπει να σκεφτούν και οι νέοι άνθρωποι, από την ηλικία των 17 ετών που καλούνται σήμερα στις κάλπες για τις εθνικές εκλογές. Όλοι οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν ενισχύοντας τη Δημοκρατία. Η αποχή δεν λύνει προβλήματα του παρόντος και του μέλλοντος.

Σήμερα καλούμαστε να ψηφίσουμε για το μέλλον μας, για την Ελλάδα, για τη ζωή μας. Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, σημαίνει προάσπιση και ενίσχυση τωνεργασιακών δικαιωμάτων, ισχυρότερο Κοινωνικό Κράτος, υλοποίηση της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής, ισχυρή διεθνής θέση της χώρας και βελτίωση της καθημερινότητας για όλους.

Όχι στην επιστροφή των συνταγών που οδήγησαν στη χρεοκοπία και στα μνημόνια, λέμε όχι σε αυτούς που επιδιώκουν την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών, όχι σε αυτούς που ονειρεύονται πιστοληπτικές γραμμές και νέα μνημόνια, όχι σε αυτούς που σχεδιάζουν εργασιακό επταήμερο και νέα διάλυση της Υγείας και της Εκπαίδευσης που με τόσο κόπο αναστηλώσαμε υπό αντίξοες συνθήκες.

Ψηφίζουμε για την Αιτωλοακαρνανία, για την περιφερειακή αναπτυξη, για έναν ισχυρό πρωτογενή τομέα, καινοτόμο και εξωστρεφή, για σύγχρονες υποδομές που θα αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νόμου, για την επούλωση των πληγών της κρίσης.

Ψηφίζουμε και εμπιστευόμαστε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας, τώρα αποφασίζουμε για την Αιτωλοακαρνανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button