Παναιτωλικος

Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων

sup-ergometrikes3

Σήμερα διεξήχθησαν οι εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου της ομάδας κ. Γιώργου Ζιώγα και του γυμναστή Παύλου Γκότση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας Emileon, το οποίο διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό.
«Στόχος είναι να δούμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου. Τα αποτελέσματα θα μας δώσουν όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να εκπονήσουμε προπονητικά προγράμματα για την βελτίωση της αερόβιας και  αναερόβιας ικανότητας. Μετά το τέλος της προετοιμασίας θα ακολουθήσει το δεύτερο συγκριτικό τεστ για να δούμε την βελτίωση που έχει επέλθει σε όλους τους τομείς της φυσικής κατάστασης. Το σύνολο των μετρήσεων θα είναι τρία σε όλη την χρονιά για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τους ποδοσφαιριστές σε ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικής απόδοσης, αποφεύγοντας συχνές διακύμανσης στην απόδοση μας» δήλωσε σχετικά ο γυμναστής της ομάδας Παύλος Γκότσης.
Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν και οι Γοδόι, Μαρτίνες, που επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι από την Αργεντινή. Αύριο εξεταστεί ο Ράφαελ, που φτάνει τα ξημερώματα στο Αγρίνιο.
Από αύριο Τετάρτη η ομάδα επανέρχεται σε διπλές προπονήσεις, στις 8.00 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα.

sup-ergometrikes2

sup-ergometrikes3

sup-ergometrikes1

www.panetolikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button