Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ικανοποίηση στους αστυνομικούς της Ακαρνανίας για την στελέχωση Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου

Ικανοποίηση εκφράζεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την ίδρυση Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου.

Τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Ένωσης πως «οι προσπάθειες της Ένωσής μας, μέσω εγγράφων – συναντήσεων και πιέσεων έπιασαν τόπο και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ένα απ’ τα αιτήματά μας και μία από τις δεσμεύσεις μας στην αρχή της θητείας μας, να υλοποιείται με την ανωτέρω διαταγή».

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μας ικανοποίηση γίναμε δέκτες της υπ’ αριθ. 1647/20/2730636 από 13-12-2020 Διαταγής του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία καλούνται οι συνάδελφοι από τον πίνακα μεταθέσεων για την Δ.Α. Ακαρνανίας να δηλώσουν επιθυμία να μετατεθούν στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου για την στελέχωσή του.

Οι προσπάθειες της Ένωσής μας, μέσω εγγράφων – συναντήσεων και πιέσεων έπιασαν τόπο και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι ένα απ’ τα αιτήματά μας και μία από τις δεσμεύσεις μας στην αρχή της θητείας μας, να υλοποιείται με την ανωτέρω διαταγή.

Οφείλουμε να χαιρετίσουμε και να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας προς:

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος Ίδρυσης του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου.
Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ για την συνέπεια των λόγων και την τήρηση από την πλευρά του της δέσμευσής του για την στελέχωση του ανωτέρω Αστυνομικού Σταθμού, από τον πίνακα μεταθέσεων.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και τον Πρόεδρο κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο που ήταν αρωγός στην προσπάθεια μας για την ίδρυση και την Στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button