Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΙΦΝΕ Αιτωλοακαρνανίας: Δυσαρέσκεια για την ενδεχόμενη μεταφορά των γραφείων του ΕΟΠΥΥ στο Μεσολόγγι

Δείτε την ανακοίνωση

Την δυσαρέσκειά του εκφράζει το Σωματείο Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα (ΙΦΝΕ) της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας για το ενδεχόμενο μεταφοράς των γραφείων του ΕΟΠΥΥ από το Αγρίνιο στο Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση:


«Το Σωματείο Ατόμων με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας (ΙΦΝΕ) της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την αγωνία του και την έντονη δυσαρέσκεια του σχετικά με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την μετακίνηση του γραφείου και φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ Αγρινίου στο Μεσολόγγι.

Το Αγρινιο όπως γνωρίζουμε είναι η μεγαλύτερη πόλη του νομού η οποία στεγάζει σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα, φαρμακεία, κλινική προς όφελος όλων των πολιτών.

Η μετακίνηση του φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ, από το οποίο προμηθεύονται τα φάρμακα υψηλού κόστους οι εκατοντάδες συμπάσχοντες μας, θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικονομική και στην ψυχική κατάσταση τους.

Το σωματείο μας συμμετέχει ενεργά σε όλη την προσπάθεια και τον αγώνα. Θα παρακολουθούμε στενά όλη την διαδικασία μέχρι την οριστικοποίηση του αιτήματος μας για την μη μετακίνηση του ΕΟΠΠΥ από την πόλη του Αγρινίου.

Το Δ.Σ του συλλόγου

Πρόεδρος: Φελωνης Θωμάς
Αντιπρόεδρος: Βλαχακη Νίκη
Γραμματέας: Αριστοτέλης Κουβέλης
Ταμίας: Κακαβας Ιωάννης»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button