ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Δωρεά 10.000 ευρώ από το «Ιδρυμα Ιωάννη & Ελισάβετ Kάππα» στο Γηροκομείο Αγρινίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ιδρύματος Ιωάννη και Ελισσάβετ Κάππα» το οποίο αποτελείται από τον Πρόεδρο του κ. Τάσο Κάππα , τον Αντιπρόεδρο του κ. Κώστα Πιστιόλα, τον Γραμματέα του κ. Γιάννη Σελιμά καθώς και τον ταμεία του κ. Κώστα Λιανό σε παλαιότερη συνεδρίαση του αποφάσισε την χορήγηση δωρεάς ύψους 10.000 ευρώ στο Γηροκομείο Αγρινίου κατ’επιταγή του ΦΕΚ σύστασης του Ιδρύματος κατ’ επιθυμία των αδερφών Ιωάννη & Ελισσάβετ Κάππα.

Το Σάββατο στις 11 Ιανουαρίου 2020 επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Αγρινίου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Τάσος Κάππας καθώς και ο Γραμματέας κ. Γιάννης Σελιμάς για να επιδώσουν τη δωρεά στον Πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Θανάση Πυρπύλη.

Η δωρεά θα αξιοποιηθεί από το ΔΣ του Γηροκομείου Αγρινίου για την προμήθεια επαγγελματικού πλυντηρίου. Στην υποδοχή των εκπροσώπων του Ιδρύματος παρέστησαν ο πάτερ Λαυρέντιος Καρανάσος, Αρχιμανδρίτης και πνευματικός υπεύθυνος της ΧΕΑ, ο Αντιπρόεδρος της ΧΕΑ κ. Γεώργιος Σταμπέλος , ο σύμβουλος της ΧΕΑ κ. Κωνσταντίνος Γκρίζης, η Διευθύντρια του Γηροκομείου κ. Παναγιώτα Ιορδάνου καθώς και η Υποδιευθύντρια κ. Μαρία Μπαλιάτσα.

“Η δωρεά του «Ιδρύματος Ιωάννη& Ελισσάβετ Κάππα» αποτελεί χρέος τιμής προς τους γονείς μας , τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας που αξίζουν κάθε προσφορά σε μια πόλη της αλληλεγγύης προς τους αδύναμους”, αναφερεται στην ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Το νεότερο Ίδρυμα της πόλης με αυτή τη δωρεά στο παλαιότερο Ίδρυμα της πόλης, εμπεδώνει την παράδοση της κοινωνικής συνοχής και της αλληλοπροσφοράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button