ΠαραπολιτικάΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Η…σπουδαία ιδέα Βελόπουλου για ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο!

Επισκέφτηκε τα μέρη μας ο Κυριάκος Βελόπουλος, επικεφαλής και ιδρυτής της Ελληνικής Λύσης, κι έδωσε συνέντευξη Τύπου, οπότε σκέφτηκε να πει κι εκείνος μια πρωτότυπη ιδέα: “Θα κάνω μία πρόταση. Ας επιτρέψουν ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο (σ.σ. στο Αγρίνιο)όπως είναι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες”, είπε.

Σου λέει ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης, “δεν ρίχνω κι ένα τοπικό αίτημα στο κοινό;”. Κάπως σαν εκείνο που είχε πει κάποτε ο Χατζηχρήστος: “Και τώρα ας ρίξουμε κι ένα πατριωτικό κι ας αναφωνήσουμε “ζήτω το έθνος”!

Διότι αυτή η πρόταση, αυτό το “αίτημα” είναι κυριολεκτικά “φουστανέλα, τσαρούχι και φούντα” από την στιγμή που το πρόβλημα δεν είναι να επιτρέψουμε ΕΝΑ ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα κάτι τέτοιο, κάτι που σίγουρα το ξέρει ο κ. Βελόπουλος!

Το 2019 απορρίφθηκε η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος και η όποια αλλαγή πάει στην επόμενη αναθεωρητική Βουλή, δηλαδή μετά το τέλος αυτής της δεκαετίας!

Οπότε, προ τι το πυροτέχνημα; Τι δηλαδή, να κάνουν μια εξαίρεση για την Αγρινιάρα επειδή έχουμε τα χάλια μας; Μπα, τίποτε. Ένα πυροτέχνημα ήταν, πάει, πέρασε, όποιος τσίμπησε…τσίμπησε!

η συντακτική αναθεωρητική μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button