Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Ι.Σ. Αγρινίου για Pink the City: «Η πόλη βάφτηκε ροζ για καλό σκοπό»

«Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου το Αγρίνιο έστειλε το μήνυμα της αυτοφροντίδας και της Αγάπης για τον εαυτό μας. Έστειλε το μήνυμα του πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, βάφοντας ΡΟΖ την πόλη μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού».

Τα παραπάνω υπογραμμίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου σε ανακοίνωσή του σχετική με την δράση “Pink the City” που έλαβε χώρα.


Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Την Κυριακή είπαμε ΟΧΙ στην ΆΓΝΟΙΑ, ΝΑΙ στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΑΙ στην ΠΡΟΛΗΨΗ.

Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντική είναι τόσο η αυτοεξέταση όσο και η τακτική εξέταση από τον γιατρό, ο οποίος θα συστήσει τις κατάλληλες εξετάσεις.

Άλλωστε μέσω διάφορων προγραμμάτων που έχει καθιερώσει η Πολιτεία (Φώφη Γεννηματά) οι εξετάσεις είναι δωρεάν και έχουν πρόσβαση όλες οι γυναίκες.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνά διαγνωσμένος καρκίνος και η πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές της εκδήλωσης: στο Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο κ. Καλαντζή Κωνσταντίνο, στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» που εδώ και 11 χρόνια κάνει μια τεράστια προσπάθεια ενημέρωσης και στην Πρόεδρο του Αγγελική Στεφανάκη.

Ξεχωριστά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Πρόνοιας και όλους όσους εργάζονται στο Κοινωνικό Ιατρείο και στο Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, καθώς και τα παιδιά της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και τις δασκάλες τους Βάνα Ράπτη και Ασπασία Κρικώνη για το βιωματικό δρώμενο, τον μοντέρνο σύγχρονο χορό και zumba που πραγματοποίησαν.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο  ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ                                  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΩΣΣΑΣ»

pink (2)

pink (3)

pink (4)

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button