ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Η πρώτη εφαρμογή ολοκληρωμένης εγκυκλοπαίδειας της ελληνικής φύσης

Η εφαρμογή Natage (βρίσκεται στο PlayStore με την αναζήτηση του ονόματος ‘natage’) βγαίνει από το National Heritage δηλαδή, εθνική κληρονομιά. Η εφαρμογή έχει ως στόχο την συσσώρευση πληροφοριών σε σχέση με την εθνική κληρονομιά της άγριας φύσης.

Είναι η πρώτη εφαρμογή ολοκληρωμένης εγκυκλοπαίδειας της Ελληνικής φύσης. Έχει δημιουργηθεί(και ενημερώνετε) μία μεγάλη βάση δεδομένων από φωτογραφικό υλικό διαφόρων ειδών από φυτά, πουλιά, θηλαστικά, αμφίβια, ερπετά, έντομα και άλλα.


Ο στόχος της εφαρμογής είναι να ενημερώνεται συνεχώς η βάση δεδομένων από φωτογραφίες που καθορίζουν την κληρονομιά της άγριας φύσης στην Ελλάδα. Προς το παρόν υπάρχουν πάνω από 1200+ διαφορετικά είδη θηλαστικών, φυτών, ερπετών, αμφίβιων, πεταλούδων και εντόμων σε φωτογραφίες και στις επόμενες μέρες θα προστεθούν και άλλες.

Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν φωτογραφίες και να συμβάλουν έτσι εθελοντικά στην ενημέρωση αυτή της βάσης δεδομένων. Μέσω της υποβολής θα κατοχυρώνεται ποια είδη ζουν και σε ποιες περιοχές, αφού υπάρχει ένας Live χάρτης.

Ο κάθε χρήστης που υποβάλει τις φωτογραφίες θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα πάνω στην φωτογραφία, χωρίς να επιτρέπονται αντιγραφές και αλλοιώσεις. Έτσι μέσω της εφαρμογής θα δημιουργηθεί μία τεράστια ελληνική εγκυκλοπαίδεια της Ελληνικής Φύσης.

H εφαρμογή υπάρχει σε αυτό το Link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.natage.nata1486668161832
‘Η στο PlayStore με την αναζήτηση του ονόματος ‘natage’.

Αποστόλου Χρήστος, Ιδρυτής της εφαρμογής, Undergraduate Student – Faculty of Agriculture, Email: capostolouagr@yahoo.com , T: +30 6944042251

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button