Δυτική Ελλάδα

Οι Πρόσκοποι Αγρινίου στα ειδικά σχολεία και "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

proskopoi-eidika-1Οι Πρόσκοποι Αγρινίου για μια ακόμη χρονιά δίπλα στα ειδικά σχολειά και  στα παιδιά της πόλης του Αγρινίου, που μας χρειάζονται ενώ φέτος μοίρασαν δώρα και στο “χαμόγελο του παιδιού ” στα πλαίσια  της δράσης προσφοράς “χάρισε ένα χαμόγελο σε ένα παιδί …το αξίζει”

Οι  Πρόσκοποι Αγρινίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  επισκέφθηκαν το 1ο και 2ο ειδικά σχολεία  και μοίρασαν δώρα αλλά το πιο σημαντικό… Χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους. Η συγκινητική δράση των προσκόπων Αγρινίου  έγινε δεκτή με πολλή αγάπη από τους υπευθύνους του σχολείου αλλά και από τα παιδιά που αυτές τις μέρες περιμένουν μια μεγάλη αγκαλιά, παιχνίδια και φροντίδα. Η Αρχηγός μαζί με βαθμοφόρους του συστήματος μας συνοδεύοντας …φυσικά ….τον Αη Βασίλη , ικανοποίησαν τις ευχές των παιδιών  ,που είχαν στείλει με  τα γράμματα τους  τις προηγούμενες μέρες .

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
proskopoi-eidika-2Φέτος για πρώτη φορά μοίρασαν δώρα και στο “χαμόγελο του παιδιού “, παιδιά που σίγουρα χρειάζονται περισσότερα πράγματα από δώρα . Η εκδήλωση προσφοράς ‘”χάρισε ενα χαμόγελο σε ένα παιδί …το αξίζει ”  έκλεισε με το μοίρασμα των δώρων στα παιδιά που είχαν δώσει το γραμμα τους και περίμεναν τους προσκόπους μαζί με τον Αγίο Βασίλη να τους φέρει το δώρο τους .και η δυνατότητα τους δεν τους επέτρεπε να έχουν ένα δώρο φέτος .

Οι πρόσκοποι  αποδεικνύουν  ότι το ανθρώπινο πρόσωπο είναι αυτό που προέχει και πρέπει να μεταφράζεται εμπράκτως στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει ο καθένας μας ,εύχονται καλή χρονιά , χρόνια πολλά και …χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου …το αξίζουν.

proskopoi-eidika-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close