Δυτική Ελλάδα

Η ομάδα Ikon 4 συμβουλεύει για προϊόντα ποιότητας στο Αγρίνιο

koi-imerida-parago2Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης 19/2 θα πραγματοποιηθεί μια διαφορετική συζήτηση που περιοδεύει σε όλη τη χώρα, με τον τίτλο Δεσμοί Αλληλεγγύης, για την τοπική ανάπτυξη, την παραγωγή, την προσπάθεια να μειωθεί η ανεργία.

Πρόκειται για συζήτηση /εκδήλωση που οργανώνει μια ομάδα από τέσσερις εταιρίες που έχουν δημιουργήσει την Ikon 4, στην ουσία μια συμμαχία εταιριών που προσπαθεί να κάνει τις τοπικές κοινωνίες να δραστηριοποιηθούν πάνω στην πρωτογενή παραγωγή.

Οι εταιρίες αυτές εκμεταλλευόμενες προγράμματα της Ε. Ε εξηγούν σε εταιρίες σε όλη την Ελλάδα πώς να πάψουν να διαθέτουν τα πολύ καλά προϊόντα τους χύμα και σε μικρές ποσότητες και με το κατάλληλο marketing, συσκευασία και προοπτική να δοκιμαστεί το προϊόν τους στην παγκόσμια αγορά.

Είναι εταιρίες επικοινωνίας, ενημέρωσης, ψηφιακών εφαρμογών και συσκευασίας/τυποποίησης και στη συζήτηση θα συμμετάσχουν στελέχη του Επιμελητηρίου, η διευθύντρια εταιρίας από το Μεσολόγγι στον τομέα των τροφίμων, και στελέχη των 4 εταιριών που θα απευθυνθούν σε παραγωγούς, ανέργους, επιχειρηματίες αλλά και τοπικούς παράγοντες.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης υπάρχουν στο portal του Επιμελητηρίου στο http://www.epimetol.gr/aitnia/articles/article.jsp?context=103&categoryid=8670&articleid=9087 ή στο γκρουπ που έχει δημιουργηθεί ως Δεσμοί Αλληλεγγύης στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button