ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας απέκτησε profile στο Facebook με τις ευλογίες Δαμασκηνού

Σε ρηξικέλευθες, για τα μέχρι τώρα δεδομένα, αλλαγές προχωρά ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός σε ότι αφορά την επικοινωνιακή διαχείριση της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, καθότι αυτή πλέον διαθέτει Profile στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικότερα στο Facebook.

Προ ημερών, ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός προχώρησε σε σύσταση ιδρύματος για ιερείς ενώ προχωρά σε αλλαγές της λειτουργίας και της οργάνωσης της Μητρόπολης. Δε σταματά όμως εκεί, καθότι πλέον η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας θα έχει ενεργεί παρουσία στα social media.


Σημειώνει σε μία από τις πρώτες αναρτήσεις της στο Facebook η διαχείριση ότι πρόκειται για «Επίσημη παρουσία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Facebook. Η παρούσα σελίδα δημιουργήθηκε με τη σεπτή αδεία και ευλογία του σεπτού Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Δαμασκηνού, όπου και θα δημοσιεύουμε τα νέα της Ιεράς Μητροπόλεως, το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας αλλά και όποια άλλα άρθρα αφορούν την Ιερά μας Μητρόπολη. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο νέο μας ηλεκτρονικό αρχονταρίκι και σας ευχόμαστε καλή και ευλογημένη συνοδοιπορία».

mitropoli

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα δείγμα των κατευθύνσεων που επιθυμεί να ακολουθήσει ο νέος Μητροπολίτης, κάνοντας «άνοιγμα» προς την τοπική κοινωνία μέσα από τα social media, τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρον από σχεδόν όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Η ενημέρωση και η επικοινωνία με το ποίμνιο για θέματα που αφορούν την Μητρόπολη καθίσταται αμεσότερη και αναμφίβολα πρόκειται για μία κίνηση με θετικό πρόσημο, πολλώ δε μάλλον όταν διαφαίνεται και η τάση για «άνοιγμα» προς τις νεώτερες ηλικίες.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button