Δυτική Ελλάδα

Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου σε εκδρομή στην Πάτρα (φωτο)

4o-ekdromi-1

Πραγματοποιήθηκε  την  13-05-2018 , η τρίτη  συνεχόμενη  εκδρομή του Συλλόγου  Γονέων  & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου. Με ενέργειες του Δ.Σ. του Συλλόγου, μαθητές, γονείς και φίλοι απόλαυσαν μοναδικές στιγμές  χαράς και ευτυχίας.  Συγκεκριμένα η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της  Achalia Claus, η περιήγηση με το ατελείωτο  παιχνίδι στο πάρκο αναψυχής Ιπποκάμηλος καθώς και ενημέρωση στο πάρκο των Δεινοσαύρων, αποτέλεσαν  την ουσία  και την αιτία  επιτυχίας της  εκδρομής.

“Οι συλλογικές  πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από το Δ.Σ. τον τελευταίο  ενάμισυ χρόνο βοηθούν  ποικιλοτρόπως και στην δημιουργία συνθηκών, που συμβάλλουν στην ανάταση της παιδικής ψυχοσύνθεσης. Ενέργειες όπως αποδράσεις από την καθημερινότητά και  αλλαγή παραστάσεων με επιπρόσθετο όφελος  την σύναψη καλών σχέσεων και επικοινωνίας μεταξύ των γονέων.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Τέλος  ευχόμαστε  καλή επιτυχία & υγεία στους μαθητές για τις πανελλαδικές και προαγωγικές τους εξετάσεις.”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου
4o-ekdromi-2

4o-ekdromi-3

4o-ekdromi-4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button