Όλα τα Σπορ

Η ισχύς εν τη ενώσει στο Αγρινιώτικο μπάσκετ

Μια ιδιαίτερα θετική  πρωτοβουλία –συζήτηση   για το τοπικό  μπάσκετ  θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 11 πμ στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ

Την όλη εποπτεία  του εγχειρήματος  έχει   ο πρόεδρος  της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας  Νικάκης ο οποίος  αποδέχτηκε  την πρόταση  του εφόρου  της ΓΕΑ Δημήτρη  Τσιρώνη για μια κοινή προσπάθεια  των συλλόγων του Αγρινίου.
Στη συζήτηση που θα γίνει έχουν κληθεί τα σωματεία  του μπάσκετ  του Αγρινίου  (Α.Ο.Α,  ΓΕΑ, Πήγασος, Παναιτωλικός, Άλφα 93) καθώς  και εκπρόσωπου  των τοπικών Μ.Μ.Ε.
Στο τραπέζι  η κύρια  πρόταση  που θα γίνει  είναι να υπάρχει  μια συνεργασία των συλλόγων  της πόλης  έτσι ώστε το Αγρίνιο να εκπροσωπείται σε κάθε διοργάνωση  από την καλύτερη  δυνατή  ομάδα. Αυτό προϋποθέτει  μια συνεργασία  των σωματείων  του αθλήματος  έτσι  ώστε να υπάρχει  μια ελεύθερη  μετακίνηση  παικτών εκεί  που έχει  από πριν αυτό αποφασιστεί.   
Δεν υπάρχουν  δεσμεύσεις  ούτε  προαπαιτούμενα  η συμμέτοχη  ή  όχι στο όλο  εγχείρημα  είναι αποκλειστικά  στην επιθυμία  του κάθε συλλόγου να συμμετάσχει.
Στόχος είναι να περάσει η ιδέα να έχει  η πόλη  δυνατές  αντιπροσωπευτικές  ομάδες  όπου  αγωνίζεται. Κάτι  τέτοιο   φυσικά δεν θα σημάνει  την κατάργηση  των υπόλοιπων  συλλόγων, αλλά κάθε σωματείο  θα έχει  μια ισχυρή  ομάδα ή  ανδρών  ή  εφήβων  ή νέων ή παίδων  ή μίνι  κλπ.
Όπως προαναφέραμε  στη  συζήτηση  δεν θα παρθούν  αποφάσεις  και δεν θα υπάρξουν  δεσμεύσεις, απλά  θα γίνει  μια ανίχνευση  των προθέσεων  των συλλόγων  αν και κατά πόσο  μπορούν  να συμμετάσχον  στο πρωτοποριακό  αυτό εγχείρημα.  
Γ.Μ.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button