Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η ΙΝTERAMERICAN για την απώλεια του Π. Πλεξίδα: «Χάθηκε ένας Εθελοντής για μία καλύτερη ζωή»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Interamerican για τον θάνατο του Παναγιώτη Πλεξίδα, μιας και ο 27χρονος ήταν συνεργάτης της ασφαλιστικής:

Η ανακοίνωση:


“Ήταν μόλις 27 χρόνων. Γεμάτος ενέργεια, με όνειρα για την αποστολή του Ασφαλιστικού Συμβούλου που επέλεξε να υπηρετήσει και με μια συνεχή σπουδή στην καθημερινότητά του να δώσει στην πράξη ό,τι περισσότερο μπορούσε για να γίνει η ζωή των συνανθρώπων του καλύτερη.

Γι’ αυτό, πέρα από την επαγγελματική δραστηριότητά του, φόρτωνε το πρόγραμμά του και με άλλες δραστηριότητες, που μοιραζόταν με φίλους και συντοπίτες του. Ήταν η προσωποποίηση του ενθουσιασμού και της υποσχόμενης, διαρκούς προσπάθειας.
Η διάθεσή για συνεισφορά στο κοινό καλό, τον οδήγησε και στον Εθελοντισμό Δασοπυρόσβεσης, με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος για την προστασία των δασών. Αγαπούσε και χαιρόταν πολύ τη φύση, την πράσινη ζωή.

Ο Παναγιώτης Πλεξίδας, μόλις τρία χρόνια Συνεργάτης του Δικτύου Agency στην ομάδα του Γραφείου Πωλήσεων Αγρινίου της INTERAMERICAN, είχε προλάβει κιόλας να διακριθεί για τις επιδόσεις του ως νέος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και να πιστοποιηθεί για το financial planning από το ACHMEA Academy. Δεν πρόλαβε, όμως, να αδράξει τους καρπούς της ζωής που ονειρευόταν και ετοίμαζε για τον ίδιο.

Συμμετέχοντας σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Καινούριο Αγρινίου, προδόθηκε από τις αντοχές του και έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά πάνω που ανθούσε, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό στη ζωή των δικών του ανθρώπων και όλων των φίλων και συναδέλφων του.

Μαζί με αυτούς, οι άνθρωποι της INTERAMERICAN πενθούν και συλλυπούνται και στη μνήμη του, η εταιρεία θα κάνει μια συμβολική προσφορά στον τοπικό Σύλλογο Εθελοντικής Δασοπυρόσβεσης”.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button