Ροή Ειδήσεων

Η ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονη Γυναίκα – Πολλαπλοί Ρόλοι – Συντροφική Βία» (φωτο)

koi-imerida-amfiloxia (1)
Μετά από πρόσκληση του Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμφιλοχίας, ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε ως βασική ομιλήτρια σε ημερίδα με θέμα «Σύγχρονη Γυναίκα – Πολλαπλοί Ρόλοι – Συντροφική Βία».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Αμφιλοχίας με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Κατά την εκδήλωση, η ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄Θεοδώρα ΧΑΣΑΠΗ, ανέπτυξε ενδελεχώς το θέμα της συντροφικής βίας – πρακτικές αντιμετώπισης.

Κατά την ημερίδα, προβλήθηκε σχετική ταινία μικρού μήκους, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα μέσω μιας διαδραστικής λειτουργίας, να ενημερωθούν για το επίκαιρο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Υπογραμμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής μας και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης.

koi-imerida-amfiloxia (2)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button