Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Η Γεωργία Μουρτζιάπη με τον Νίκο Καζαντζή: “Το Αγρίνιο και μπορεί και αξίζει!”

Την κάθοδο της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό του Νίκου Καζαντζή , ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, ανακοίνωσε η Γεωργία Μουρτζιάπη.

Η κ. Μουρτζιάπη, σημειώνει στο μήνυμα της την ανάγκη ο δήμος Αγρινίου ν’ αλλάξει, μέσα από νέες πηγές ανάπτυξης, που ουδέποτε μέχρι σήμερα αξιοποιήθηκαν.

Ζητά ακόμη την στήριξη ανθρώπων με αγάπη για τον τόπο και όρεξη για προσφορά, “πέρα από χρώματα και κόμματα”.

Αναλυτικά το μήνυμα της Γεωργίας Μουρτζιάπη:

Φίλες και φίλοι ,συνδημότες και συνδημότισσες

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 δηλώνω παρούσα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Αγρινίου  με την παράταξη του Νικολάου Καζαντζή γιατί πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως ως πολίτης -δημότης  έχω δικαίωμα και πρέπει να  με αφορούν τα κοινά της πόλης μου καθώς γεννήθηκα, διαμένω και εργάζομαι σε αυτήν .

Η πόλη του Αγρινίου και τα όμορφα χωριά  μας δοκιμάστηκαν για πολλά χρόνια αλλά η εικόνα τους δεν έχει αλλάξει κατά πολύ.

Έργα ανάπτυξης που μπορούσαν να γίνουν στο Αγρίνιο, δεν έγιναν ποτέ.

Απαξίωση  έπαρση και αδιαφορία ήταν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όσων προσπάθησαν να πείσουν ότι μπορούν να μεταμορφώσουν αυτόν το τόπο.

Το Αγρίνιο δεν είναι μόνο “η πόλη του καπνού”, ούτε τα χωριά μας μέρη αναψυχής για τις γιορτές των επισκεπτών και τα πανηγύρια όπως πολλοί λένε, απαξιώνοντάς τα .

Αυτό  το παραμύθι πρέπει να λάβει και ένα αίσιο τέλος και μια νέα ιστορία να γραφτεί στη πόλη του Αγρινίου αξιοποιώντας κάθε κομμάτι του παρελθόντος και αναπτύσσοντας νέες πηγές οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης.

ΑΠΑΙΤΩ λοιπόν για την πόλη μου ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και θα αγωνιστώ με θέληση και προσφορά ώστε το Αγρίνιο να κερδίσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια.

Σ’ αυτές τις εκλογές τα χρώματα και τα κόμματα ας μην αποτελούν κίνητρο για το καλό του τόπου μας.

Η ψήφος όλων μας πλέον πρέπει να έχει φωνή ώστε να έχει και αξία .

Ας ενώσουμε λοιπόν τις φωνές μας και ας ψηφίσουμε με σύνεση διότι ο τόπος μας μας χρειάζεται.

Ας μην συνεχίσουμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές πλέον!

Κάθε δημότης ας γίνει σύμμαχος μας σ αυτή την προσπάθειά μας και όλοι μαζί  να #pame.mprosta  γιατί το Αγρίνιο και μπορεί και ΑΞΙΖΕΙ !!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button