ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η ΕΣΗΕΘΣτΕΕ χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή στην απεργία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 24ωρη απεργία, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022.

Η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:


«Οι συνάδελφοι, μέλη και μη μέλη, με την καθολική σχεδόν συμμετοχή τους έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας, για να μπει ένας φραγμός στην φαλκίδευση των κατακτήσεων τους, αλλά και της κατάργηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων.

Ήρθε επιτέλους η ώρα για αύξηση του κατώτατου μισθού και η υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Ήρθε η ώρα να μπει φραγμός στις ελαστικές μορφές απασχόλησης, 4ωρα και εκ περιτροπής.

Την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στον Τύπο δεν ακυρώνει η παραφωνία μίας και μοναδικής εφημερίδας που εκδόθηκε στην Περιφέρειας Θεσσαλίας, του «Νέου Αγώνα» Καρδίτσας, όπως και ορισμένων σάιτ, στα οποία όμως δεν απασχολούνται επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης Συντακτών.

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μαζί με όλες τις άλλες δημοσιογραφικές Ενώσεις, θα συνεχίσει τον αγώνα για τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Συναδελφικά

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε».

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button