Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου έβγαλε ελαστικά που ήταν χρόνια στη λιμνοθάλασσα

Στo πλαίσιo της προσπάθειας που γίνετε για την ανάδειξη του αλσυλλίου της Κλείσοβας, η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ θέλει να είναι αρωγός. Για τον σκοπό αυτό οργανώθηκε μια ακόμη περιβαλλοντική δράση.

Η ανέλκυση και η απομάκρυνση ελαστικών από οχήματα που βρίσκονταν πετάμενα για πολλές δεκαετίες και μόλυναν τον υδροβιότοπο της πανέμορφης λιμνοθάλασσας της κλείσοβας. Η δράση έγινε το Σάββατο 6/2/2021 από τα μέλη της Ε.Ο.Ε.Δ που κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του βουρκώδη έδαφος της λιμνοθάλασσας, ανέλκυσαν 30 ελαστικά που τα περισσότερα ήταν από φορτηγά και τρακτέρ.

«Εγινε μία δύσκολη περιβαλλοντική δράση σε μια σπάνιας ομορφιάς περιοχή που οδηγεί και στο παρατηρητήριο σπάνιων πουλιών.Στόχος μας είναι πολύ σύντομα αυτή η όμορφη περιοχή να είναι κατάλληλη να φιλοξενεί οικογένειες, επισκέπτες και όλους όσους αγαπάμε αυτό τον τόπο.Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική και να βοηθήσουν πολλοι περισότεροι φορείς και σύλλογοι και όχι μόνο δύο .Να ευχαριστήσω και τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου για τον εξοπλισμό που μας παρείχε(κανό)» δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΟΕΔ Διονύσης Τσιρόγλου.

sdr
sdr
dav
sdr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. «Λόγω του βουρκώδη έδαφος της λιμνοθάλασσας» ; Σε τι γλώσσα είναι η φράση; Γιατί Ελληνικά δεν είναι. Λόγω του βουρκώδους πυθμένα της λιμνοθάλασσας είναι το ορθό. Αν δεν ξέρουμε πως πάει, αποφεύγουμε τις εξεζητημένες διατυπώσεις στο κείμενο, δεν το δολοφονούμε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button