Δυτική Ελλάδα

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την θεμελίωση του νέου της κτηρίου

epi-elepap-teleti-themeliosis1Σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης έγινε εχθές Τρίτη 11 Φεβρουαρίου η τελετή θεμελίωσης του νέου κτηρίου της ΕΛΕΠΑΠ στην περιοχή «Γκένοβα» Αγρινίου. Ένα όνειρο χρόνων άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Σήμερα ήδη περίπου το μισό του μπετόν έχει κατασκευαστεί.

Από την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ όλοι ήταν εκεί. Παιδιά, γονείς, θεραπευτικό προσωπικό, βοηθητικό, δάσκαλοι, διοίκηση, όλοι χαρούμενοι και συγκινημένοι.

epi-elepap-teleti-themeliosis2

Στην τελετή θεμελίωσης παραβρέθηκαν: Εκπρόσωπος από την μητρόπολη ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγρινίου Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Παπαχρήστος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κύριος Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες Αιτωλ/νιας, κος Βασίλης Αντωνόπουλος και Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκος Υφαντής, Περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Παύλος Μοσχολιός, αντιδήμαρχοι, οι επιβλέποντες μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κυρία Μαριάνα Μόσχου, η Γενική Γραμματέας κυρία Χριστίνα Κατσουρίδου, ο Δ/ντης επικοινωνίας και αειφόρου ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κος Γιάννης Φρέρης, εκπρόσωποι αρχών, συλλόγων και προνοιακών φορέων, ο ανάδοχος του έργου κ.κ. Ν. & Π. Νικολόπουλος και φίλοι της ΕΛΕΠΑΠ.

epi-elepap-teleti-themeliosis3

Η Διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμαρχο κύριο Παύλο Μοσχολιό για την παραχώρηση του οικοπέδου και την υλοποίηση του έργου. Ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη κύριο Απόστολο Κατσιφάρα, για την ένταξη του στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Τέλος ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν κοντά μας αυτή τη σημαντική ημέρα, τον ΑΧΕΛΩΟ T.V., τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τους δημοσιογράφους τους, που πάντα στηρίζουν και προβάλουν τις προσπάθειες της ΕΛΕΠΑΠ.

Για την ΤΔΕ

      Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γραμματέας

Επαμεινώνδας Τάνταρος                                                         Λαμπρινή Κολοβού

epi-elepap-teleti-themeliosis4

epi-elepap-teleti-themeliosis5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button