ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η Διαχειριστική συναντάται διαδικτυακά με το e-Forum Ανάπτυξης

Για 23η συνεχή χρονιά το Forum Ανάπτυξης δίνει το παρόν και προγραμματίζει σημαντικές εκδηλώσεις δίνοντας μια νέα οπτική αλλά και στρατηγική διεξόδου, στις μεγάλες οικονομικές και κοινωνικές ανατροπές, που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19.

Φέτος, λόγω των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία της νόσου και με προτεραιότητα στην Υγεία και την Ασφάλεια όλων, όσων εμπλέκονται στον Θεσμό του 23ου Forum Ανάπτυξης, οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν σε digital μορφή.


Στο πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων του Forum, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα συμμετάσχει παρουσιάζοντας την  δράση «Σύγχρονη μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα».

H παρουσία της δράσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12/12/2020 στις 11:00 π.μ.,

H συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014-2020 και έχει ως βασικό στόχο την παροχή κινήτρων και επενδυτικών εργαλείων για την στήριξη σύγχρονων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που αναδύονται μέσω της εναρμόνισης με τις προτεραιότητες και τους στρατηγικούς στόχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, η  δράση περιλαμβάνει τρεις (3) διακριτές επιλογές – στόχους :

α) Μεταποιητική διαφοροποίηση – παραγωγικός μετασχηματισμός.

β) Ψηφιακή Βιομηχανία.

γ) Ενεργειακή αποτελεσματικότητα.

Ο Προϋπολογισμός των Επενδυτικών Σχεδίων μπορεί να είναι κατ ελάχιστο τα 20.000€ και υπό προϋποθέσεις να φτάσουν και το 1.000.000 €.

Η καταληκτική ημερομηνία λήξης υποβολών είναι μετά από παράταση η 13-01-2021.

H μετάδοση των εκδηλώσεων γίνεται από τα social media του Δικτύου Forum Ανάπτυξης, καθώς και από το site στο παρακάτω link:  https://www.forumanaptixis.gr/conference/index.

 

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button