Ροή Ειδήσεων

Η χορήγηση άδειας στα Η&M στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου

epi-h&mΠλήρως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του agriniopress για την επικείμενη λειτουργία του πολυκαταστήματος της αλυσίδας H&M στην πόλη του Αγρινίου.

Η σχετική πληροφορία, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στην τοπική κοινωνία και η επιβεβαίωση έρχεται ουσιαστικά μέσα από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, το 25ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, είναι για την συζήτηση και λήψη απόφασης για την “χορήγηση άδειας ίδρυσης καταστήματος λιανικού εμπορίου άνω των 1.500 τ.μ., στην εταιρεία με την επωνυμία «Η&Μ HENNES & MAURITZ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ & ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ», νομίμως εκπροσωπούμενης.”. Εισηγητής του θέματος, είναι ο Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης.

Η γνωστή σουηδική πολυεθνική ειδών ένδυσης, υπόδησης κλπ, θα λειτουργήσει στον πεζόδρομο της Παπαστράτου, στο κτήριο που σήμερα στεγάζει το πολυκατάστημα Sephora, που θα μεταφερθεί στην πλατεία Δημοκρατίας και στον ισόγειο χώρο που μέχρι πρόσφατα στέγαζε την τράπεζα Alpha (πρώην Εμπορική).

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr , η εισήγηση του αρμοδίου αντιδημάρχου θα είναι θετική, με βάση προβλέψεις σχετικού νόμου του 2005, ενώ δεν αποκλείεται να διατυπωθούν ενστάσεις από την πλευρά του Εμπ0ρικού Συλλόγου Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close