ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

H κοινοβουλευτική παρουσία των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας μέσω του Vouliwatch

Ο Θάνος Μωραΐτης ο πιο ενεργός βουλευτής

Μέσω του Vouliwatch μπορεί να δει κάποιος την παρουσία των βουλευτών και την πλήρη κοινοβουλευτική δραστηριότητά τους.

Στις καρτέλες που ακολουθούν, καταγράφεται η δραστηριότητα των βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τα πόθεν έσχες. Περισσότερο ενεργοί με βάση τις ερωτήσεις που έχουν καταθέσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης.

Νέα Δημοκρατία

Σπήλιος Λιβανός

Εδώ και λίγο καιρό, ο πρώην Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε ότι αφορά την δραστηριότητα του συμμετείχε σε μία ερώτηση, δεδομένου βέβαια ότι τελούσε Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Κώστας Καραγκούνης

Έχει καταθέσει ή συμμετάσχει σύμφωνα πάντα με το vouliwatch σε μία ερώτηση.

Μάριος Σαλμάς

Έχει καταθέσει η συμμετάσχει σε 13 ερωτήσεις, σε μία επίκαιρη ερώτηση και τρεις αναφορές.

ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Βαρεμένος

Ο κ. Βαρεμένος αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει η συμμετάσχει σε 74 ερωτήσεις, σε επτά ακόμη επίκαιρες ερωτήσεις και σε πέντε αναφορές. Η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορά θέματα υποδομών και μεταφορών. Υπήρξε θυμίζουμε και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών.

Θάνος Μωραΐτης

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, έχει συμμετάσχει η καταθέσει 579 ερωτήσεις, σε δέκα επίκαιρες ερωτήσεις καθώς και σε 17 αναφορές.

Οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούν την Οικονομία, θέματα εργασίας και ανάπτυξης.

ΚΙΝΑΛ

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, έχει συμμετάσχει σε 140 ερωτήσεις, σε 17 επίκαιρες και σε 12 αναφορές. Αφορούν κυρίως θέματα Αγροτικής Πολιτικής και οικονομίας.

ΚΚΕ

Νίκος Παπαναστάσης

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Παπαναστάσης “κοντράρει” τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θάνο Μωραΐτη σε ερωτήσεις καθώς έχει συμμετάσχει ή καταθέσει 428 ερωτήσεις, σε 11 επίκαιρες καθώς και σε 46 αναφορές. Στην πλειοψηφία τους τα θέματα αφορούν κυρίως αυτά της Εθνικής Άμυνας αλλά και αυτά της Προστασίας του Πολίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button