Μουσική

H Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στο Αγρίνιο

epi-filarmoniki
Ενεργά συμμετέχει και φέτος το Αγρίνιο, στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής που θα πραγματοποιηθούν σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας από τις  19 έως τις 21 Ιουνίου. Φέτος απευθύνεται ανοιχτό  κάλεσμα συμμετοχής από την Δημοτική Φιλαρμονική του Αγρινίου.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου και η εθνική ομάδα σχεδιασμού και συντονισμού (ΑΜΚΕ Μ.Ε.Σ.Ο.) σε συνεργασία με τους περισσότερους τοπικούς διοργανωτές σε 30 πόλεις στην Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία των εκδηλώσεων και το κάλεσμα συμμετοχής.Όπως κάθε χρόνο, θέλει να προσφάρει  την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν με ίσες ευκαιρίες στον κόσμο, ενώνοντας ερασιτέχνες, φιλόδοξους μουσικούς, καταξιωμένους επαγγελματίες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή: την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε:
Καλλιτέχνες: Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που θα ήθελαν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν τη μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2013.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2641058158 – 6937351095
email: agrinioband@agrinio.grmaestro@agrinio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button