Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων στην Κατούνα

epi-syllogos-gynekon-paradosiakon-proionton-katounas

Μια ιδέα που εδώ και πολύ καιρό ήταν στόχος από μερικές γυναίκες της Κατούνας που ήθελαν να προσφέρουν, να αναδείξουν και να παράγουν δικά τους τοπικά προϊόντα γίνεται πραγματικότητα.
Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η απασχόληση των γυναικών, η ανάπτυξη του τόπου, η διατήρηση και η διάδοση της παράδοσης μέσα από την παραγωγή και τη διάθεση μιας σειράς υγιεινών, ποιοτικών χειροποίητων προϊόντων φτιαγμένων με μεράκι, επίσης χειροποίητα έργα λαϊκής τέχνης κλπ.
Στις 10/01/2014 στην αίθουσα του π. Δημαρχείου Μεδεώνος έγιναν οι αρχαιρεσίες και η εκλογή των μελών του Δ.Σ. που είναι οι εξής: Καραμπούλη Παναγιώτα, Φίλη Μαρία, Κολύδα Αργυρώ, Νταλταγιάννη Μαρία, Κώτσου Βασιλική, Σεραφή Ντίνα, Κουδούνα Θεοδώρα και αναπληρωματικές Καρέλου Αθηνά, Μπακογιώργου Αλέκα και Μπλίτσα Ελένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του KatounaNews σήμερα υπάρχουν 38 εγγεγραμμένα ιδρυτικά μέλη που έλαβαν μέρος στη γενική συνέλευση στο Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό παραδοσιακών προϊόντων και εμείς με την σειρά μας να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που διάλεξαν.

http://katounanews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button