ΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Επιτυχημένο το 1ο Σεμινάριο Κλασικού Χορού

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου το «1ο Σεμινάριο Κλασικού Χορού» που διοργάνωσε στο Παπαστράτειο Μέγαρο η Σχολή Κλασικού & Σύγχρονου Χορού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Ο Νίκος Μοσχής, χορευτής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επί δύο ημέρες δίδαξε με μοναδικό τρόπο στις νεαρές μαθήτριες της Σχολής και όχι μόνο, γνωστές και άγνωστες πτυχές του Κλασικού Χορού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις τους, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες. Προς αυτή την κατεύθυνση σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι σύγχρονες και πάνω από όλα κατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας που διαθέτει το Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α..


Τόσο η αρμόδια Έφορος του συλλόγου Εύα Βασιλείου, όσο και η Διευθύντρια της Σχολής Βάνα Ράπτη, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη επιτυχημένη διοργάνωση, ευχαριστώντας παράλληλα το κοινό που αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αναμφισβήτητα, το Σεμινάριο Κλασικού Χορού πέτυχε απόλυτα το στόχο του και πρόθεση της Γ.Ε.Α. είναι η θεσμοθέτησή του.

balleto (3)

balleto (4)

balleto (5)

balleto (6)

balleto (7)

balleto (8)

balleto (9)

balleto (2)

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button