ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Γυμνάσιο-Λύκειο Εμπεσού: Νέα χρώματα, άλλος «αέρας» στους εσωτερικούς χώρους (φωτο)

Ανανεώθηκαν πλήρως μετά από αρκετά χρόνια

Ένα σχολείο περιποιημένο, καθαρό και φρεσκοβαμμένο εσωτερικά με ωραία χρώματα θα υποδεχθεί φέτος τους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Εμπεσού.

Μετά από 25 και πλέον χρόνια που είχε να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά στο βάψιμο του κτιρίου, με το χρόνο να αφήνει τα «σημάδια» του, ολοκληρώθηκε η εσωτερική περιποίηση όλων των χώρων του σχολείου – και οσονούπω του γυμναστηρίου – και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.


Το πιστοποιούν και οι φωτογραφίες που ανήρτησε η κοινότητα Εμπεσού στα κοινωνικά δίκτυα σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Η διάθεση για μάθηση είναι πάντα το πρωτεύον σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, όμως το περιβάλλον που διδάσκονται οι μαθητές και μεταφέρουν τις γνώσεις τους οι εκπαιδευτικοί παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο και εμπνέει προς την κατεύθυνση της παραπάνω προσπάθειας.

Έχοντας αυτό κατά νου το τοπικό συμβούλιο Εμπεσού έκανε κάθε επιβεβλημένη κίνηση και προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και τελικά κατάφερε σε συνεργασία με το δήμο Αμφιλοχίας, τη σχολική επιτροπή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να φέρει εις πέρας, πριν το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού, το σημαντικό αυτό έργο.

Εξίσου σημαντικό, βέβαια, είναι να ολοκληρωθεί – όπως έχει προγραμματιστεί – το επόμενο καλοκαίρι και η εξωτερική περιποίηση του συγκροτήματος, έργο που κρίνεται απαραίτητο και δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του έργου. Πιο συγκεκριμένα το Δήμαρχο Αμφιλοχίας, κ. Γιώργο Κατσούλα, τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, κ. Σεραφείμ Μακρή, καθώς και τους αρμόδιους αντιδημάρχους».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button