ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γυμνασιάρχης: Fake news η αποβολή μαθητή γιατί ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Η καθηγήτρια θα ακολουθήσει την νομική οδό για την αποκατάσταση της ψευδούς είδησης

Διαφορετική διάσταση για την «αποβολή μαθητή επειδή ζωγράφισε… τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στο Γυμνάσιο της Σκοτούσσας στο δήμο Ηράκλειας Σερρών δίνει ο Γυμνασιάρχης Βασίλης Εμμανουηλίδης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στο ethnos.gr, ένα μαθητής αποβλήθηκε από το μάθημα για ανάρμοστη συμπεριφορά γιατί έκανε φασαρία. Την ίδια μέρα ένας άλλος μαθητής σε άλλο τμήμα του Γυμνασίου κατά την διάρκεια των καλλιτεχνικών ζωγράφισε τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

«Ως όφειλε η καθηγήτρια πήρε την ζωγραφιά του μαθητή γιατί δεν επιτρέπεται να ζωγραφίζουν μέσα στην αίθουσα σύμβολα πολιτικών κομμάτων. Δεν τον απέβαλε ενώ ο μαθητής συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της. Τα περιστατικά έγιναν σε δύο διαφορετικά τμήματα. Πως συνενώθηκαν, δεν ξέρω τι να πω» είπε στο ethnos.gr ο κ. Εμμανουηλίδης και πρόσθεσε: «Είναι fake news καθαρό. Η καθηγήτρια θα ακολουθήσει τη νομική οδό. Δικαίωμα της είναι φυσικά. Έχει και την έγκριση του προϊσταμένου. Ο κύριος αυτός έχει απασχολήσει και το δήμο και έχει αγωγές και από το δήμο Ηράκλειας».

Το περιστατικό που κάνει το γύρω του διαδικτύου έγινε γνωστό από το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Σερρών, Πασχάλη Τόσιο. «Συνένωσε τις δύο ιστορίες σε μία και είπε ότι o 13χρονος ζωγράφισε τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ, η καθηγήτρια δυσαρεστήθηκε και τον απέβαλε. Αστεία πράγματα» πρόσθεσε ο Γυμνασιάρχης.

Η ανάρτηση του κ. Τόσιου

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button