ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Γνωστός ΠΑΣΟΚος στο Αγρίνιο έμπλεξε τις νομαρχιακές ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ!

Πώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά...

Τι μπορεί να προκαλέσει η ταυτόχρονη διοργάνωση διευρυμένων νομαρχιακών για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και για τον ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο; Σύγχυση ακόμη και σε παλιά κι έμπειρα στελέχη!

Ένα τέτοιο στέλεχος, με μακρά πορεία στον χώρο, ήθελε χθες να παρακολουθήσει την διευρυμένη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο Αγρίνιο η οποία θα λάμβανε χώρα σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο. Έλα όμως πήγε κατά λάθος σε άλλο επίσης γνωστό ξενοδοχείο όπου γινόταν η αντίστοιχη διευρυμένη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ!

Στην αρχή δεν θορυβήθηκε γιατί εκεί είδε πολλούς γνωστούς του από το ΠΑΣΟΚ, παλιούς συντρόφους που δεν τον έκαναν να ψυλλιαστεί κάτι. Δεν είχε ενημερωθεί άλλωστε ότι τόσοι πρώην σύντροφοι του, σχετικά πρόσφατα, είχαν πλέον μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι που άρχισαν οι ομιλίες και τον έζωσαν τα φίδια. Διότι οι γνωστοί του ΠΑΣΟΚοι σύντροφοι άρχισαν να λένε για την “κυβερνώσα Αριστερά” και την “δεύτερη φορά που τα πράγματα πρέπει να γίνουν αλλιώς”!

Κάπου εκεί αντιλήφθηκε ότι είχε κάνει μεγάλο λάθος, κοίταξε λίγο καλύτερα τριγύρω του, είδε και κάποιους άλλους γνωστούς που τον είχαν… στολίσει ουκ ολίγες φορές στον δημόσιο διάλογο, οπότε και κατάλαβε ότι η συγκυρία του έπαιξε μεγάλο παιχνίδι!

Τα μάζεψε, λοιπόν, ο ήρωάς μας κι έφυγε για το έτερο ξενοδοχείο για την διευρυμένη νομαρχιακή του… γνωστού του ΠΑΣΟΚ! Έστω ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ…

*φωτο αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button