ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γκαραζόπορτες και ρολά – Γιατί αξίζει να τα εγκαταστήσετε

Οι γκαραζόπορτες παντός είδους, πόσο μάλλον οι σπαστές γκαραζόπορτες, φαίνεται να έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια και προτιμούνται από πολλούς ιδιοκτήτες τόσο για αστικές περιοχές όσο και για περισσότερο εξοχικές και απομονωμένες. Οι σπαστέςγκαραζόπορτεςωστόσοφαίνεται να είναι αγαπητές όχι μόνο για την ασφάλεια αλλά και για μια πληθώρα ακόμα από πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Μέγιστη ασφάλεια

Ευρέως έχει επικρατήσει η γνώμη διαχρονικά ότι οι σπαστές γκαραζόπορτες είναι πιο εύκολα παραβιάσιμες από ότι οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Αυτό είναι μια ξεκάθαρα λανθασμένη άποψη. Το γεγονός ότι μια σπαστή γκαραζόπορτα αποτελείται από επιμέρους λωρίδες πάνελ που ενώνονται μεταξύ τους δεν σχετίζεται καθόλου με την προστασία που αυτή παρέχει . Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο ισχύει αυτό είναι γιατί οι σπαστές γκαραζόπορτες κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο και με ανθεκτικά υλικά ώστε όταν είναι κλειστές ελάχιστα διαφέρουν από τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες πράγμα που σημαίνει ότι είναι αξιόπιστες για την ασφάλεια τους.

Εξοικονόμηση χώρου

Μια σπαστή γκαραζόπορτα έκτος από την επιθυμητή ασφάλεια λόγο της κατασκευής της έχει την δυνατοτήτων να παρέχει και ένα εξαιρετικό ακόμη πλεον έκτημα στους ιδιοκτήτες που θα την επιλέξουν που δεν είναι άλλο από την σημαντική εξοικονόμηση χώρου. Οι σπαστές γκαραζόπορτες συνήθως όταν ανοίγουν μαζεύονται προς τα πάνω όπου και μένουν διατεταγμένες η μια μετά την άλλη οι λωρίδες. Το γεγονός αυτό αφήνει ελεύθερο προς εκμετάλλευση όλο το φυλασσόμενο χώρο. Δεν απαιτεί από σας να αναδιατάξετε το χώρο για να ανοίξετε ή να κλείσετε την γκαραζόπορτα μιας και όλα γίνονται αυτόματα και χωρίς να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Με την χρήση σπαστής γκαραζόπορτας δεν έχετε στην διάθεση σας μόνο το εσωτερικό χώρο αλλά ελευθερώνετε και τον εξωτερικό χώρο. Ειδικά στις αστικές περιοχές όπου οι πολυκατοικίες είναι τόσο κοντά η μια στην άλλη, η χρήση του δημόσιου χώρου μπροστά από το γκαράζ με μια ογκώδη γκαραζόπορτα που χρειάζεται το χώρο της να ανοίξει και να κλείσει είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ με μια σπαστή γκαραζόπορτα που καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο και μάλιστα στην πάνωμεριά της πόρτας για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ολόκληρο το άνοιγμα της πόρτας σε ύψος και σε πλάτος όπως θέλετε.

Εκλεπτυσμένη αισθητική

Οι σπαστές συρόμενες γκαραζόπορτες έκτος από μια διακριτική παρουσία στο χώρο σας μπορούν να καλύψουν και την ανάγκη σας για μια προσεγμένη εξωτερική εικόνα του χώρου σας. Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται μπορούν να καλύψουν τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά όλα τα γούστα. Οι μεντεσέδες που ενώνουν τα επιμέρους πάνελ και δίνουν μια πιο αριστοκρατική νότα στην πόρτα ασφάλειας σας είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός που μπορείτε να βρείτε για να διασφαλίσετε ασφάλειας και καλαισθησία με μια μόνο γκαραζόπορτα.

Συνοψίζοντας λοιπόν αξίζει να επιλέξετε να εγκαταστήσετεσπαστέςγκαραζόπορτες γιατί όχι μόνο μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι από άποψη ασφάλειας αλλά εξοικονομείτε σημαντικό χώρο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά από το φυλασσόμενο χώρο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι σύγχρονες σπαστές γκαραζόπορτες έχουν προβλέψει κατασκευαστικά να μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα όχι μόνο στην ποιότητα αλλά και στην αισθητική. Αν λοιπόν το τρίπτυχο ασφάλεια, εξοικονόμηση χώρου και αισθητική είναι αυτό που αναζητάτε σε μια γκαραζόπορτα τότε οι σπαστές γκαραζόπορτες Μενούνος είναι για σας η πιο ιδανική λύση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button