Δυτική Ελλάδα

Γιορτινές δράσεις από το Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου

koi-epasoaed-mes1Γεμάτος με δημιουργικές δράσεις ήταν ο Δεκέμβριος για τους μαθητευόμενους μάγειρες της σχολής Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και εν’ όψη των Χριστουγέννων τα εργαστήρια γέμισαν μυρωδιές και οι μάγειρες μαθητές της σχολής, φορώντας την στολή τους, παρασκεύασαν εκατοντάδες γιορτινά γλυκίσματα για τις εκδηλώσεις όπου προσκλήθηκε η σχολή.

Στις 8, 9, 10 και 11 Δεκέμβρη παραβρέθηκαν, μετά από πρόσκληση του δήμου Μεσολογγίου, στο άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων των μεγάλων κέντρων του δήμου (Μεσολόγγι, Νεοχώρι, Κατοχή, Αιτωλικό, Ευηνοχώρι) μοιράζοντας γλυκά και ευχές στους παρευρισκόμενους που γέμισαν τις πλατείες.

koi-epasoaed-mes2Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν τον γειτονικό βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ για να φτιάξουν μπισκοτοσπιτάκια στους μικρούς μας γείτονες.

Την Δευτέρα 19 του μήνα βρίσκονταν προσκεκλημένοι στο 3ο Δημοτικό σχολείο Αιτωλικού για να φτιάξουν μπισκοτοσπιτάκια με τους μαθητές, που  τους υποδέχτηκαν ενθουσιασμένοι με τους δασκάλους τους.

koi-epasoaed-mes4“Παρασκευάσαμε και προσφέραμε το ζαχαρόσπιτο για το χριστουγεννιάτικο bazaar παιδικών σταθμών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, που έγινε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 18 Δεκεμβρίου και την τελευταία εβδομάδα, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, μοιράσαμε γλυκά σε κοινωνικές δομές της πόλης.

Η χρονιά κλείνει με τους μάγειρες μας πιο έμπειρους και εξωστρεφείς αλλά και σε άμεση επαφή με την τοπική κοινωνία που τους αγκαλιάζει σε κάθε τους προσπάθεια.”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ του Μεσολογγίου.
koi-epasoaed-mes9

koi-epasoaed-mes5

koi-epasoaed-mes6

koi-epasoaed-mes7

koi-epasoaed-mes8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button