ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Γιώργος Βαρεμένος για ΤΟΕΒ: «120 δόσεις τώρα και συνέχιση των καλλιεργειών»

Δήλωση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας Γιώργου Βαρεμένου σχετικά με τους ΤΟΕΒ και τις διακοπές ρεύματος.

Αναφέρει σε αυτή\:

«Με το να κατεβάζει κατά καιρούς η ΔΕΗ τον διακόπτη για την παροχή ρεύματος στους ΤΟΕΒ και να τον ανεβάζει όταν η κατάσταση φτάνει στο μη παρέκει , όχι απλώς δεν λύνεται κανένα πρόβλημα, αλλά δημιουργείται μια κωμικοτραγική κατάσταση που δεν ταιριάζει στις σημερινές δραματικές ανάγκες που επέτεινε η πανδημία.

Αν σε συνεργασία με τη ΔΕΗ η κυβέρνηση έχει καταλήξει σε ρύθμιση των χρεών των ΤΟΕΒ σε 120 δόσεις , αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και να περιμένουμε το τέλος περίπου του 2022 μήπως και ολοκληρωθεί το έργο της ενεργειακής κοινότητας , ώστε να αρχίσει ο συμψηφισμός των χρεών μέσω της παραγωγής ρεύματος.

Με το να διακόπτεται αυτή τη στιγμή η καλλιεργητική διαδικασία , επιτείνεται το δράμα των παραγωγών και της τοπικής οικονομίας και σπρώχνεται ο τόπος πέρα και από το αδιέξοδο».

Ένα Σχόλιο

  1. δηλαδή και να μην πληρώνεται την ΔΕΗ και να φτιάχνετε δικά σας φωτοβολταΙκά με τα λεφτά αυτά και να τα συμψηφίσετε μετά

    Ωραίοι ως Ελληνες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button