Δυτική Ελλάδα

Γιώργος Λιάπης (Πρόεδρος Ε.Σ. Αμφιλοχίας): «Η Αμφιλοχία οφείλει να γίνει προορισμός» (ηχητικό)

amfilochia-liapis

Σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο νέος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμφιλοχίας Γιώργος Λιάπης. Χρόνια επαγγελματίας στην πόλη αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος, φαίνεται να έχει κατανοήσει πλήρως την ανάγκη της πόλης να αποτελέσει εμπορικό, και όχι μόνο, προορισμό για τον κόσμο της περιφέρειας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με παλιούς αλλά και νεότερους επαγγελματίες, δηλώνει αποφασισμένο, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες να δώσει την ώθηση που χρειάζεται σε μια εμπορική αγορά, που με την απομάκρυνση των Δημόσιων Υπηρεσιών από την πόλη και την κατάργηση της καπνοκαλλιέργειας έχει υποστεί αρκετή ζημία.

Ο κ. Λιάπης δεν διστάζει να αναφερθεί μάλιστα  και σε λάθη που ίσως έγιναν στο παρελθόν και σε επαγγελματικό αλλά και διαχειριστικό επίπεδο τα οποία φαίνεται να δυσχέραιναν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Στόχος του Συλλόγου είναι η βελτίωση των παροχών, της εξυπηρέτησης και της διάθεσης προϊόντων με σκοπό την προσέλκυση όλο και περισσότερου κόσμου προκειμένου να απολαύσει όλα τα παραπάνω.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η πόλη εξάλλου οφείλει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αξιοπιστία, όπως δηλώνει ο κ. Λιάπης.

Ακούστε τη συνέντευξη στη Νάντια Μπαλάσκα:

amfilochia (1)

amfilochia (2)

amfilochia (3)

amfilochia (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button