Αυτοδιοίκηση

Για "φαρσοκωμωδία" Πορφύρη μιλά η αντιπολίτευση στο Θέρμο

koi-thermoΝαυαγούν και μάλιστα παταγωδώς οι κινήσεις που έγιναν στο Θέρμο το προηγούμενο διάστημα για την κάθοδο κοινού υποψηφίου από τις παρατάξεις της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, μετά και τη νέα ανακοίνωση της αντιπολίτευσης που κάνει λόγο για φαρσοκωμωδία εκ μέρους του δήμαρχου κ. Προρφύρη που τελικά αποκαλύπτεται…

Αναλυτικά:

“Ξετυλίχτηκε το κουβάρι της φαρσοκωμωδίας που έπαιξε στο Θέρμο ο κ. Πορφύρης με το εύηχο όνομα «συναίνεση» και επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι εκτιμήσεις της δημοτικής αντιπολίτευσης ότι δεν υπήρχε καμιά διάθεση για συναίνεση και κοινή κάθοδο των δύο παρατάξεων στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Ο ίδιος ο κ. Πορφύρης που έστησε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και παραπλάνησης των δημοτών για να θολώσει τα νερά και να δείξει ότι  δήθεν έχει την πρόθεση να αποχωρήσει, αλλά αυτό δεν το θέλει η Αντιπολίτευση, αποκαλύφθηκε πλήρως ,όταν το διήμερο 11 και 12 Φεβρουαρίου 2014,  κλήθηκε να υπογράψει κείμενο, μαζί με τον κ. Κωνσταντάρα, στο οποίο θα δηλώνονταν , ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος και θα στηρίξει τον υποψήφιο της κοινής αποδοχής που προτείνει. Και ενώ το κείμενο αυτό υπέγραψε από τη μεριά της αντιπολίτευσης, ο κ. Κωνσταντάρας , ο κ. Πορφύρης αρνήθηκε την υπογραφή του κειμένου, αποκαλύπτοντας έτσι τις πραγματικές του προθέσεις για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας και για τη νέα πενταετία.   Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εμπειρία πολιτικού ψέματος και  ανευθυνότητας που παρόμοια δεν έχει υπάρξει στην τοπική ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Αποκορύφωμα βέβαια ήταν  , ότι σήμερα  στις 12-2-2014 ,  και ωρα 19:00  κατά τη συζήτηση ο κ. Πορφυρης   που επιζητεί … τη συναίνεση,  επιτέθηκε στον κ.  Κωνσταντάρα με πρωτοφανείς ύβρεις και απειλή χειροδικιών .

Τώρα, πλέον, όλοι οι δημότες κατάλαβαν την αφερεγγυότητα του κ. Πορφύρη που δεν σεβάστηκε ούτε τους ίδιους τους συνεργάτες του, τους οποίους καθόλου δεν ρώτησε και δεν ενημέρωσε γι΄ αυτή την ιστορία που έστησε για να μπορέσει να τους ξαναπείσει να είναι υποψήφιοι μαζί του.           Φαίνεται, πλέον, ξεκάθαρα ότι «ο λόγος του Πορφύρη δεν είναι συμβόλαιο», αλλά κολύμπι στα θολά νερά προς άγραν υποψηφίων και ψηφοφόρων.

Η δημοτική αντιπολίτευση ενωμένη, με βάση τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί με την παρουσία της τόσα χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι στους δημότες και θα καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημοτικής διακυβέρνησης, ώστε να τερματιστεί αυτό το καθεστώς που έχει σταματήσει κάθε εξέλιξη και προοπτική στον τόπο μας εκλέγοντας νέο αρχηγό.

Ο λόγος θα δοθεί στους πολίτες  που έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν πρόσωπα και πολιτικές και να φέρουν στον τόπο τους την ανανέωση  και ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης που θα λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πολιτών και την προοπτική του τόπου τους.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button