ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

ΓΓΑ: «Η μεμονωμένη μετακίνηση οποιουδήποτε φιλάθλου δεν δύναται να απαγορευθεί»

Η ΓΓΑ ξεκαθάρισε τη θέση της, «απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή εισιτηρίου»

Η ΓΓΑ απάντησε στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να απαγορεύσει μόνο την οργανωμένη και όχι τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών στο Αγρίνιο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε απαγόρευση μόνο της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών για τον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ.


Η ΑΕΚ έκανε λόγο για «κίνηση που προσδοκά σε δημιουργία επεισοδίων». Έκανε μάλιστα λόγο για «άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση».

Η ΓΓΑ απάντησε, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι αυτονόητο ότι η μεμονωμένη μετακίνηση οποιουδήποτε φιλάθλου δεν δύναται να απαγορευθεί».

Συγκεκριμένα η ΓΓΑ αναφέρει:

«Πάγια πρακτική του Υφυπουργού Αθλητισμού, από το ξεκίνημά της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν, σε κάθε αγωνιστική της και για κάθε ομάδα, είναι να απαγορεύονται ΜΟΝΟ οι οργανωμένες μετακινήσεις φιλάθλων, όπου αυτό επιβάλλεται. Έπειτα από σχετικά αιτήματα της ΕΛ.ΑΣ. και των απαραίτητων εισηγήσεων της ΔΕΑΒ, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου.

Η μεμονωμένη μετακίνηση οποιουδήποτε φιλάθλου δεν δύναται να απαγορευθεί. Προφανώς είναι ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ η κατοχή εισιτηρίου για την είσοδό του στο γήπεδο, έπειτα από τους προβλεπόμενους ελέγχους.

Όλα αυτά, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, είναι εις γνώση της ΠΑΕ ΑΕΚ και κάθε ΠΑΕ του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου. Των λιγκών τους και φυσικά της ΕΛ.ΑΣ., με την οποία υπάρχει άριστη συνεργασία».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button