Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

«Κλείνει» τα σενάρια συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές η Γεννηματά

"Αν έχει τα κότσια ο Τσίπρας ας κατεβάσει δικού τους υποψηφίους"

Απάντηση στα ερωτήματα σχετικά με την όψιμη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα σε Αιρετούς του Κινήματος Αλλαγής, έδωσε η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξής της στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Η Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε τη στήριξη στα επιτυχημένα αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν εκλεγεί με την Κεντροαριστερά.

Όσον αφορά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον προκάλεσε -αφού εκείνος υποστηρίζει ότι  μέσω του Κλεισθένη 1 προωθούνται οι συναινέσεις- να κατεβάσει, εάν τολμά, δικούς του Συνδυασμούς και δικούς του Υποψηφίους. 

Πρώτα να μετρήσει τις δυνάμεις του και εν συνεχεία ας αναζητήσει συναινέσεις.

Η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας “δεν έχει τα κότσια” να μετρηθεί κατεβάζοντας δικούς του Yποψηφίους, ελλείψει ικανών στελεχών.

Γι’ αυτό“κοιτάζει την πλάτη” του Κινήματος Αλλαγήςτρέχοντας πίσω από τους καταξιωμένους Αιρετούς του, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε.

Δείτε την πλήρη απάντηση της Φώφης Γεννηματά στην ερώτηση περί αυτοδιοικητικών εκλογών:

« Εμείς στηρίζουμε τους εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Δημάρχους και Περιφερειάρχες που στηρίχθηκαν από το χώρο μας, είναι επιτυχημένοι, έχουν τέτοια σχέση με την τοπική και περιφερειακή κοινωνία που είναι φανερό ότι θα ξαναεκλεγούν.

Εγώ λοιπόν προκαλώ τον κ.Τσίπρα.

Έφερε ένα νόμο που θέλει να πιστεύει – εγώ διαφωνώ απόλυτα – αλλά θέλει να πιστεύει ότι ο νόμος αυτός βοηθά τη συνεννόηση.  Γιατί λοιπόν δεν τολμά να κατεβάσει δικούς του Συνδυασμούς, με δικούς του Υποψηφίους σε αυτές τις Περιφέρειες και σε αυτούς τους Δήμους, να μετρήσει τις δυνάμεις του και να δει στην πορεία την συνεννόηση ;

Ξέρετε γιατί δεν το κάνει;

Γιατί “δεν έχει τα κότσια”.  Γιατί δεν έχει ανθρώπους.  Δεν έχει ανθρώπους να ηγηθούν στις Περιφέρειες αυτές και δεν έχει πια τις δυνάμεις που είχε για να μπορέσει να στηρίξει στελέχη που δεν έχουν ούτε αναγνωρισιμότητα, ούτε ικανότητα, ούτε είναι καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες.

Αναγκάζεται λοιπόν, επειδή δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, την ανάγκη του να τη μετατρέψει σε στήριξη δικών μας ανθρώπων και έρχεται και κοιτάει την πλάτη μας.

Έρχεται πίσω μας.Καλώς να ορίσει πίσω μας.Απλώς αποδέχεται και παραδέχεται ότι δεν έχει τη δυνατότητα να κερδίσει με δικά του ικανά στελέχη αυτές τις Περιφέρειες και αυτούς τους Δήμους.Είναι πάρα πολύ απλό. »

airetos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close