Δυτική Ελλάδα

Γενική συνέλευση PALSO Αιτωλοακαρνανίας

koi-palso-synelefsi1-

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 27.6.2014 η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας. Ήταν μεγάλη η χαρά και η τιμή του Διοικητικού Συμβουλίου που – μετά από αρκετά χρόνια – πλήθος εκπαιδευτικών  από όλο σχεδόν το Νομό παρευρέθησαν τόσο μαζικά –  πράγμα που έκανε το κλίμα της Συνέλευσης  πανηγυρικό.

koi-palso-synelefsi2-Σύμφωνα με την ατζέντα, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο απολογισμός των πεπραγμένων καθώς και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά που αμφότεροι ψηφίστηκαν ομόφωνα από τους παρισταμένους συναδέλφους.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κος Τρίπκος Δημήτριος ο οποίος ενημέρωσε διεξοδικά όλους μας αναφορικά με θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και τις προοπτικές και δυνατότητες που δίνει η συμμετοχή στο Σύλλογο.

koi-palso-synelefsi3-Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ζήτησε εκ νέου τη συνεισφορά και τη συνδρομή όλων στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας και ευχήθηκε υγεία και καλό καλοκαίρι στους συναδέλφους καθώς και στους μαθητές και στις οικογένειές τους.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button