Ροή Ειδήσεων

Γενική Συνέλευση και ΔΣ μια μέρα πριν την σέντρα στην Λίγκα

sup-bala-superleagueΝα βρεθεί άκρη στις σχέσεις με τη NOVA έστω και στο πάρα ένα προσπαθούν στην Λίγκα, ορίζοντας Γενική Συνέλευση και ΔΣ για την Παρασκευή 18 Αυγούστου, μια μέρα πριν τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Μπορεί να έχει βγει το πρόγραμμα για την 1η αγωνιστική της Super League με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 19 Αυγούστου, αλλά ακόμα άκρη όσον αφορά τις σχέσεις του Συνεταιρισμού με τη NOVA δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Αυτό στην Λίγκα θα προσπαθήσουν να το κάνουν την Παρασκευή 18/8, μια μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και για τον λόγο αυτό προγραμμάτισαν Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 18/08/2017 θα διεξαχθούν Διοικητικό Συμβούλιο και έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League (14:30 και 15:00 αντίστοιχα).

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα ακόλουθα:

1/ Σχέσεις με FORTHNET.

2/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος Πρωταθλήματος.

3/ Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της από 28/07/2017 (αρ. πρωτ. Super League 4907) κατατεθείσης προτάσεως της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε.

4/ Εκλογή εκπροσώπων του Συνεταιρισμού: (α) στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και (β) στην Π.Ε.Ε.Ο.Δ. / ΕΠΟ.

5/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Playoffs αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

2/ Εκλογή τριών (3) Εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

3/ Διάφορα».

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button