ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Γέμισε πετρέλαιο δρόμος του Αγρινίου κοντά σε σχολεία- Διαρροή από πολυκατοικία (φωτο)

Πρόβλημα ακόμα και στην ομαλή λειτουργία των 11ου και 17ου δημοτικών Αγρινίου από την έντονη μυρωδιά πετρελαίου υπήρξε πριν λίγο στην οδό Δ. Κομνηνού.

Το οδόστρωμα γέμισε πετρέλαιο και διακόπηκε η κυκλοφορία με κίνδυνο για τις μετακινήσεις παιδιών και γονιών. Ιδιαίτερο πρόβλημα υπάρχει σε σημείο όπου λιμνάζουν όλα τα νερά της γειτονιάς λόγω κλίσης του οδοστρώματος και απουσίας αποχέτευσης ομβρίων σε κάποια οικήματα.


Είναι ένα θέμα για το οποίο έχει ενημερωθεί ο δήμος Αγρινίου αλλά δεν έχει λυθεί ακόμη. Πάντως σήμερα βρέθηκαν επί τόπου άνθρωποι του δήμου και ο αντιδήμαρχος κ. Γκούντας οι οποίοι κάλεσαν υπαλλήλους να ρίξουν άμμο μέχρι να καθαριστεί η μόλυνση.

Η διαρροή είχε γίνει χθες κατά την μεταφορά πετρελαίου σε παρακείμενη πολυκατοικία και σήμερα έγινε προσπάθεια από δύο εργάτες να αδειάσει το συγκεντρωμένο πετρέλαιο στο λεβητοστάσιο. Όμως άδειασαν το πετρέλαιο σε χαντάκι στον δρόμο χωρίς να υπολογίσουν ότι το πετρέλαιο δεν θα πάει σε φρεάτιο αλλά στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως λένε περίοικοι, αυτό συμβαίνει και με τα νερά της βροχής, πράγμα επικίνδυνο όταν υπάρχουν έντονα φαινόμενα.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Πριν μια πενταετία περίπου η οδός Κομνηνού ασφαλτοστρωθηκε συνοπτικά. Γιατί ούτε τότε φρόντισαν για τα ομβρια νερά πόσο μάλλον σήμερα.Επισης τι είδους τεχνίτες ήταν αυτοί που αδειασαν τη δεξαμενή πετρελαίου και το έριχναν σε φρεάτιο; προβλέπεται κάτι τέτοιο αο τη νομοθεσία; ο ωχαδερφισμος και η μπαστουνοβλαχιας στο μεγαλείο του. Υ. Γ. Μήπως εκεί κοντά μένει κανένας δημοτικός σύμβουλος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button