«Γέφυρες» του Παναιτωλικού στον Μπαλάφα

Στο παιχνίδι του «επαναπατρισμού» του Σωτήρη Μπαλάφα δεν… παίζει μόνος του ο Πλατανιάς, καθώς σε αυτό έχει μπει και ο Παναιτωλικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κυανοκίτρινοι» έχουν φροντίσει να στείλουν «μήνυμα» στην πλευρά του Αρτινού πως θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους τη νέα αγωνιστική περίοδο, με πρώτο και καλύτερο τον τεχνικό τους, Μάκη Χάβο, που τον θεωρεί μια εξαιρετική επιλογή για τη μεσαία γραμμή και με τον οποίο ο Αρτινός αμυντικός μέσος συνυπήρξε στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα η παρουσία του Χάβου αποτελεί ένα από τα «ατού» του Παναιτωλικού στη διεκδίκηση του 28χρονου πλέον Μπαλάφα, που τα τελευταία δύο χρόνια βγάζει το ψωμί του στην Ουκρανία και στη Χοβέρλα Ούζγκορον (συνολικά 39 συμμετοχές και 4 γκολ). Το έτερο «όπλο» της ομάδας του Αγρινίου είναι πως η πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται μια ανάσα από τη βάση του Μπαλάφα, που είναι η γενέτειρά του, Αρτα.


Πάντως, το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι καινούργιο, καθώς είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία και το καλοκαίρι του 2012, όταν ο Μπαλάφας είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά τότε είχε προτιμήσει την πολύ καλύτερη οικονομική πρόταση που είχε στα χέρια του από τη Χοβέρλα Ούζγκορον (περίπου 150.000 ευρώ ετησίως).

sentragoal.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress