Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΓΕΑ: Ο Φώτης Ζησιμόπουλος πέρασε στο πάνθεον των αθλητών μεγάλων αποστάσεων

«Με αυτό του το επίτευγμα ο Φώτης πέρασε στο πάνθεον των αθλητών μεγάλων αποστάσεων», αναφέρει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου μετά την τρίτη διαδοχική νίκη του Φώτη Ζησιμόπουλου στο Σπάρταθλο.

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος τερμάτισε πρώτος στο Σπάρταθλο διανύοντας τα 245,3 χλμ σε μόλις 19 ώρες 54 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα! Κατέρριψε έτσι το ρεκόρ αγώνα που μέχρι τώρα κατείχε, από το 1984, ο σπουδαίος Γιάννης Κούρος.


«Ως Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου αισθανόμαστε υπερήφανοι για τον αθλητή μας, που με αυτή του την επίδοση ανέβασε ακόμη πιο ψηλά το σύλλογό μας και το Αγρίνιο!», τονίζει η ΓΕΑ.

Αναλυτικά:

Αυτό που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στη Σπάρτη, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην αθλητική ιστορία και θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια από τις επόμενες γενιές!

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος τερμάτισε για τρίτη συνεχόμενη φορά 1ος στο Σπάρταθλο διανύοντας τα 245,3 χλμ σε μόλις 19 ώρες 54 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα! Κατέρριψε έτσι το ρεκόρ αγώνα που μέχρι τώρα κατείχε, από το 1984, ο σπουδαίος Γιάννης Κούρος (20 ώρες και 25 λεπτά).

Με αυτό του το επίτευγμα, ο Φώτης πέρασε στο πάνθεον των αθλητών μεγάλων αποστάσεων και το όνομά του ταυτίζεται πλέον με το Σπάρταθλο!

Ως Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου αισθανόμαστε υπερήφανοι για τον αθλητή μας, που με αυτή του την επίδοση ανέβασε ακόμη πιο ψηλά το σύλλογό μας και το Αγρίνιο! Φώτη θερμά συγχαρητήρια, να είσαι πάντα γερός και να μας χαρίσεις ακόμη πιο δυνατές στιγμές στο μέλλον!

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button