Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Γάντια και μάσκες διέθεσε στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας η Ένωση Πυροσβεστών Δυτ. Ελλάδας

Στην αγορά και διάθεση μέσων ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού, συγκεκριμένα γάντια μιας χρήσης καθώς και ατομικές μάσκες, προχώρησε η Ένωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία λήφθηκε ομόφωνα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.


Συγκεκριμένα:

“Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών του ΔΣ της Ένωσης Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την αγορά και διάθεση από την Ένωση μας μέσων ατομικής προστασίας έναντι του Κορονοιου και συγκεκριμένα γάντια μιας χρήσης καθώς και ατομικές μάσκες.

Η παραλαβή των ανωτέρω υλικών έγινε την Δευτέρα 30-3 και από την Τρίτη 31-3 ξεκίνησε η διάθεση τους στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού της συνδικαλιστικής μας δικαιοδοσίας. Συγκεκριμένα , μέλη του ΔΣ της Ένωσης , με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Φερτάκη επισκέφθηκαν διαδοχικά όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας και διέθεσαν συνολικά 320 ατομικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 3000 γάντια μιας χρήσης.

Η υγεία και η ατομική προστασία των Πυροσβεστικών υπαλλήλων οι οποίοι καλούνται για ακόμα μια φορά να δουλέψουν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω και της πανδημίας του Κορονοιου αποτελούν βασική προτεραιότητα για το ΔΣ της Ένωσης μας η οποία θα συνεχίσει εφόσον χρειαστεί να παίρνει ανάλογες πρωτοβουλίες με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες των Πυροσβεστών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Επίσης, 1 & 2-4-2020 θα συνεχιστεί η διάθεση των ανωτέρω υλικών στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού που υπηρετούν στις ΠΥ & ΠΚ του Νομού Αχαΐας και των Ιονίων νήσων”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button