ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Βιντεοσκοπημένος και για λίγους ο απολογισμός της δημοτικής αρχής Ξηρομέρου

Σε διαδικτυακό κανάλι της Ναυπάκτου και στην ασφάλεια του δημαρχείου, χωρίς την δυνατότητα κριτικής αλλά και υποβολής ερωτήσεων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “δύσκολες” επέλεξε να κάνει τον απολογισμό της τετραετίας ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκρτος Γαλούνης, πλαισιωμένος από τον πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβολο της πλειοψηφίας Απόστολο Πανταζή.

Με την κοινή αυτή συνέντευξη τους στο www.studionafpaktos.gr, θέλησαν να επικοινωνήσουν δημόσια το έργο της δημοτικής αρχής στον Δήμο Ξηρομέρου.


Εύλογες και οι απορίες που κατατίθενται από το blog mytikaspress:

1. Είναι αδιαμφισβήτητα θετικό να δίνεται ενημέρωση προς τους δημότες μέσω των ηλεκτρονικών μέσων και θα λέγαμε ότι επιβάλλεται να είναι και πιο συχνή και αυτή η συγκεκριμένη ενημέρωση προσφέρει θετικά. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα μπορούσε να παίξει η ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου.

Όταν όμως τέσσερα χρόνια τώρα, περιφρονείς επιδεικτικά τον θεσμοθετημένο από τον Καλλικράτη ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους, όπου εκεί θα γίνει διάλογος με όποιον δημοτικό σύμβουλο αλλά και πολίτη θέλει να παρέμβει, τότε αυτό φανερώνει και ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις και σκοπιμότητες σου και πόσο σε κόπτει η πραγματική ενημέρωση.

2. Ακούγοντας τον βιντεοσκοπημένο απολογισμό, δική μας γνώμη είναι, ότι αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε αν ζούμε στον ίδιο Δήμο με κάποιους άλλους.

3. Δείτε παρακάτω το βίντεο του βιντεοσκοπημένου απολογισμού του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και του δημοτικού συμβούλου κ. Αποστόλη Πανταζή, για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας, με την δική σας και μόνο κρίση, αγνοώντας πλήρως όσα εμείς αναφέρουμε παραπάνω, γιατί όπως προείπαμε αυτή είναι η δική μας προσωπική κρίση και εκφράζει εμάς και μόνο και κανέναν άλλο.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button